Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:24:18

Обласний ярмарок "Що може жінка!" чекає на своїх відвідувачів

28.02.2013   08:29Агенцiя

5 березня об 11.00 в приміщенні Міського палацу культури (вул. Щорса, 19) відбудеться урочисте відкриття ХІІ обласного Ярмарку "Що може жінка!".

"Що може жінка!"

Проведення цього заходу в переддень Міжнародного жіночого дня є справжнім вісником весни в нашому місті вже протягом дванадцяти років. Цього разу гості Ярмарку мають нагоду ознайомитись з продукцією та послугами більше 60 підприємств, установ, громадських організацій та бізнес-структур, які очолюють жінки, або складають переважну частину їх колективів. Також відвідувачі зможуть оглянути роботи майстринь, художниць, письменниць, взяти участь у численних майстер-класах.

Напередодні відкриття Ярмарку представники організаторів провели прес-конференцію, де розповіли про особливості цьогорічного заходу, який проводиться в рамках виконання заходів обласної та міської Програм розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки. Серед організаторів та виконавців Ярмарку: Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації, Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівська міська рада, Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок, Державна організація "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області", Чернігівська обласна організація Спілки жінок України, Чернігівська регіональна торгово-промислова палата.

Організатори заходу прагнуть, щоб імідж жінок відповідав їхній ролі в суспільстві, вкладу в розвиток економіки регіону і становлення інститутів громадянського суспільства. Саме тому проведення Ярмарку спрямоване на підвищення статусу та формування позитивної суспільної думки щодо жінок-керівників, підприємниць, майстринь, громадських діячок.

Учасники Ярмарку, це - талановиті успішні жінки, керівники підприємств та установ, підприємниці, чернігівські художниці, майстрині, письменниці. В рамках виставки-продажу товарів та послуг вони представлять колекцію ексклюзивних виробів ручної роботи (прикраси, картини, вишиті картини та картини з соломки, авторські ляльки, народні іграшки) та квіти. Відвідувачі Ярмарку зможуть придбати чудові подарунки до 8 березня для свої рідних та близьких, бо відомо, що створені власноруч вироби викликають радість та захоплення своєю енергетикою, красою та унікальністю.

В рамках Ярмарку буде організовано 18 майстер-класів на будь-який смак:  рукоділля, флористика, прикладне мистецтво, візаж, зачіски, дизайн, мода та інші. В невимушеній атмосфері можна буде поспілкуватися з письменницями та  майстринями, а також взяти участь у безпрограшній лотереї послуг та подарунків, урочистому нагородженні переможців конкурсу "Кращий дарунок мамі". Окрім того, 6 березня о 15.00 в Міському палаці культури відбудеться великий концерт для жінок міста.

Організатори запевняють, що такого різноманіття талановитих жінок Чернігів ще не бачив! Їх роботи пробуджують весну в серці кожного, наповнюють любов'ю, радістю, сонцем, позитивною енергією. Запрошуємо на Ярмарок, чарівний світ краси та творчості, яскраві миттєвості життя!
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.