Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:57:11

Благодійний «Велодень-2023»: в Чернігові зібрали кошти для військових 1-ї танкової Сіверської бригади

30.05.2023   09:39Агенцiя

У суботу вперше після повномасштабного вторгнення у Чернігові провели велосипедний пробіг «Велодень». Акцію організував Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОВА спільно з ГО «Вело ЧЕ».

Головна мета велопробігу благодійна – зібрати гроші для потреб військовослужбовців 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. Завдяки велоспільноті міста та його гостям вдалося накопичити 18 515 грн, повідомив директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОВА Андрій Шемець.

Учасники заходу, серед яких цивільні, військові та представники силових структур, стартували з Красної площі. Центральними вулицями міста велоколона проїхалась до університету «Чернігівська політехніка» і знов повернулась на Красну площу. До участі долучились, зокрема, вихованці дитячої спортивної школи та гості зі Славутича. Загалом до благодійного «Велодня» долучилось більше 400 учасників.


«Цей захід ми проводимо під гаслом «Здоров’я – крок до перемоги». Важливість його полягає в тому, що проводиться збір коштів на механізований батальйон 1-ї танкової Сіверської бригади. Наше головне завдання – об’єднатися задля підтримки збройних сил України та допомагати їм всіма можливими способами», – зазначив Андрій Шемець.




Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини