Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:29:52

Члени виконкому НОК України у Чернігівській області обговорили нагальні спортивні питання

17.08.2022   20:28Агенцiя

17 серпня у Чернігові відбулось засідання виконкому відділення Національного олімпійського комітету України у Чернігівській області.

Провели зібрання голова обласного Відділення НОК України Валерій Куліч та перший заступник голови відділення, перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш.

У роботі засідання взяли участь директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної військової адміністрації Андрій Шемець, голови обласних спортивних федерацій та тренери.

Присутні обговорили результати рейтингу НОК України за 2021 рік, а також подальшу діяльність обласного осередку НОКУ в 2022 році під час воєнного стану в країні. За його результатами Чернігівське обласне відділення зайняло почесне 1 місце серед 25 регіональних відділень України.

– Це величезна наша гордість. Наше відділення є прикладом для інших регіональних відділень. Тому прошу усіх тренерів продовжувати роботу по проведенню олімпійських заходів та активніше долучатися до них у своїх видах спорту, – звернулась до присутніх Ніна Лемеш.

Принагідно керівниця подякувала усім членам виконкому за громадянську позицію, яку вони проявили після вторгнення армії росії на територію Чернігівської області.

Основним же питанням зібрання було проведення звітно–виборчої асамблеї відділення НОК України у Чернігівській області. В результаті обговорень присутніми було вирішено провести асамблею через місяць після завершення дії воєнного стану на території України або ж після прийняття відповідного рішення виконавчим комітетом обласного відділення НОК України.

У свою чергу директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОВА Андрій Шемець повідомив присутнім, що 20 серпня Головне управління ДСНС в Чернігівській області разом з обласною військовою адміністрацією планують провести велопробіг на підтримку ЗСУ. Основна ідея заходу – показати єдність і нескореність українців, а також збір коштів для нашої 1 окремої танкової Сіверської бригади. Стартуватиме захід о 10:00 на Красній площі Чернігова.

 
Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини