Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:31:24

Команда "Кудрівка-2" - чемпіон Чернігівщини з футболу

25.11.2021   08:21Агенцiя

У Чернігівській області завершилась фінальна частина чемпіонату області серед аматорів-футболістів. У цьому чемпіонаті, що проходив у два етапи, брали участь 12 команд футболістів-аматорів.

Перший етап чемпіонату – змагання двох груп, що були розподілені за територіальним принципом. До фіналу за підсумками змагань потрапили по 4 команди з групи разом з балами, що були набрані в матчах з командами-фіналістами.

Кудрівка-2 стала новим чемпіоном області

Якщо говорити про те, хто показав найкращі показники під час зональних змагань, то це команда «Кудрівка-2», яка продовжує боротися в чемпіонаті країни серед футболістів-аматорів. У фіналі чемпіонату команда знову показала, що варта бути чемпіоном – під час змагань вона успішно здолала своїх суперників, окрім першої команди. В поєдинках, в яких «Кудрівка-2» не перемогла, перемога була за «Кудрівкою», що виграла з рахунком 2:1 та 4:2. Але під час проведення цих матчів в складі команди не було основних гравців.

Шість інших матчів «Кудрівка-2» впевнено перемогла опонентів, не залишивши їм жодних шансів на перемогу. Загалом під час фіналу гравці команди забили цим суперникам 35 голів та пропустили усього 4. «Кудрівка-2» перемогла ФК «Корюківка» (11:0, 3:2), ФК «Ріпки» (4:2, 6:0) та СК «Мена» (5:0, 6:0). Загалом команда набрала 34 очка в заліку, а найближчий конкурент «Прогрес» (Остапівка) має на 8 очок менше. Чемпіонат Чернігівської області скінчився, а команда «Кудрівка-2» має не тільки Кубок області, але й медалі чемпіонів.

Цікаві факти та статистика

Під час чемпіонату області гравцям «Кудрівки-2» не раз доводилося стикатися з сильними суперниками, наприклад, з ФК «Прогрес» (село Остапівка Варвинської громади), але кудрівчани змогли знайти сили та здобути перемогу, заливши «Прогресу» друге місце. Бронзовими призерами чемпіонату стали гравці ФК «Голд Нафта» із Бахмача, що мають 23 очки в загальному заліку. В цьому році володар минулорічного Суперкубку СК «Мена» займає п’яту позицію, а на останньому місці НФК «Фенікс-Ніжин» (вони мають єдину перемогу та три очки в заліку). Повна таблиця чемпіонату тут: https://kudrivka.com.ua/table/chempionat-chernigivskoi-oblasti-2021-vishha-liga/.

Цікавий факт: найкращий бомбардир цьогорічного чемпіонату області – Назар Волошин з «Кудрівки-2» зміг забити 27 голів, що більше ніж деякі команди загалом. Якщо проаналізувати цьогорічний чемпіонат області, то він був дуже цікавим, бо кожен матч викликав бурю емоцій і серед гравців, і на трибунах.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.