Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:44:01

Кращі чернігівські футболісти отримали медалі

15.11.2012   10:09

Медалі переможцям відкритого чемпіонату міста з футболу серед чоловічих команд вручив сьогодні заступник Чернігівського міського голови – керуючий справами виконкому міської ради, голова міської Федерації футболу Станіслав Віхров.

Кращі чернігівські футболісти отримали медалі

Кращі чернігівські футболісти отримали медалі

Чернігівська команда ФК “ЮСБ” стала бронзовим призером чемпіонату, друге місце здобув ФК “Авангард” (м. Корюківка), а титул чемпіона виборола команда “Полісся” (смт Добрянка). Крім того, Почесну грамоту Чернігівської міської ради та виконавчого комітету вручено заступнику директора спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу “Юність” Віктору Лазаренку, котрий неодноразово виступав як головний суддя змагань.

С. Віхров сердечно подякував призерам чемпіонату за яскраву й майстерну гру, а тренерам – за професійну підготовку спортсменів. Він наголосив, що Чернігівська міська рада й міська Федерація футболу будуть і надалі системно підтримувати й розвивати улюблений багатьма поколіннями динамічний вид спорту – футбол.

“Приємно, що у нас у Чернігові відкрито таланти й дано путівку в життя багатьом нині відомим спортсменам”, – підкреслив заступник міського голови. Усім учасникам зустрічі він побажав нових перемог і спортивних вершин.

Нагадаємо, що ігри відкритого Чемпіонату Чернігова та Кубок Чернігівської міської громадської організації фізкультурно-спортивного товариства “Спартак” з футболу серед чоловічих команд тривали з 2 по 27 жовтня. Традиційно в змаганнях взяли участь футболісти з міста й області, за перемогу цього року боролись сім команд.

Організаторами змагань є відділ по фізичній культурі та спорту міської ради, міські громадські організації “Федерація футболу” і СТ “Спартак”.

Останні новини Чернігівщини

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини