Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:04:58

Визначилися учасники 1/4 фіналу Кубку області з футболу

19.05.2021   08:10Агенцiя

За результатами проведених матчів 1/8 фіналу Кубку області з футболу 2021 року до наступного кола змагань пройшли ФК «Кудрівка», ФК «Кристал», ФК «Ніжин», «Прогрес», СК «Мена» та ФК «Ріпки».

«Голд Нафта» та ФК «Ніжин» в основний та додатковий час зіграли внічию 0:0. І лише серія післяматчевих пенальті вирішила долю чвертьфіналіста: з рахунком 3:4 до наступного кола змагань перейшов ФК «Ніжин».

Також серія післяматчевих пенальті допомогла визначити учасника 1/4 фіналу і у матчі і ФК «Курінь» та «Прогресом». В основний та додатковий час зафіксували рахунок 1:1, а післяматчеві пенальті відправили до чвертьфіналу команду «Прогрес», яка з рахунком 5:3 обіграла своїх суперників.

Тільки додатковий час зміг визначити переможця пари СК «Мена» - ФК «Корюківка», які в основний час зіграли з рахунком 0:0, а у додатковий час фортуна посміхнулася СК «Мена» єдиним голом у матчі, який меняни забили клубу з Корюківки.

Інші матчі 1/8 фіналу визначили переможців у основний час гри: ФК Ріпки» - ФК «Удай» 3:0, ФК «Замостя» - ФК «Кристал» 1:3, ФК «Кудрівка» - «Горизонт» 7:1.

За результатами жеребкування до чвертьфіналі команди розділилися на пари наступним чином:
«Штурм» - ФК «Кудрівка», ФК «Кристал» - ФК «Ніжин», «Прогрес» - СК «Мена», ФК «Ріпки» - «Чернігів-2».

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.