Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:19:11

У Чернігові пройшов міжнародний турнір з тхеквон-до "Кубок Полісся". ФОТОрепортаж

10.02.2020   09:29Агенцiя

У Чернігові 8 лютого пройшов 1-й Відкритий Міжнародний турнір з олімпійського виду спорта тхеквондо. 250 спортсменів діти, юнаки, кадети та юніори 2002-2014 р.н. з міста Жлобіна(Білорусь), Вінниці, Полтави, Сум, Києва та Київська області ну і звісно місто Чернігів близько 100 вихованців ДЮСШ «Фортуна».

Спортсмени продемонстрували жагу до перемоги при гарній техніці.

Особлива подяка головного судді змагань судді Міжнародної категорії Петра Малюкіна  керівнику огркомітету змагань Голові Чернігівського обласного осередку (ВТФ) тхеквондо Людмилі Лебєдєвій за високий рівень підготовки та проведення турніру.

Цей вид спорту у Чернігові набув великої популярності. Всі групи заповнені бажаючими.

Треба також сказати, що вихованець «Фортуни» Павло Левон минулого року став Чемпіонов Європи серед дітей на турнірі у Німеччині.

По закінченню турніру  були підведені підсумки та нагородження кращих спортсменів серед хлопців та дівчат. Також нагороди отримали кращий тренер та рефері.

Звісно, головною нагородою була командна першість.

Так IV командне місце посіла ДЮСШ «Фотруна» з Чернігова яка завоювала 6 золотих, 6 срібних та 7 бронзових медалей.

ІІІ місце посіла команда КДЮСШ  з Києва яка завоювала 9 золотих та 4 срібні нагороди. ІІ місце завоювали вихованці Чернігівського обласного осередку федерації тхеквондо (ВТФ) які вибороли 10 золотих, 12 срібних та 22 бронзові нагороди. Перше місце посіла команда ДЮСШ З Києва яка виборола 12 золотих, 14 срібних та 15 бронзових нагород.

Текст і фоторепортаж Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини