Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:00:38

Чернігівська "Десна" перемогла ФК "Тернопіль"

12.09.2012   14:30Агенцiя

У 9-му турі Другої ліги муніципальний футбольний клуб Тернопіль поступився лідеру чемпіонату — чернігівській Десні.

Перед грою ніхто не міг прогнозувати, що грізна чернігівська Десна опиниться за крок від фіаско у матчі проти дебютанта Другої ліги. ФК Тернопіль показав хороший рівень футболу, але два прикрі голи у першому таймі зіпсували настрій вболівальникам.

Перші хвилини матчу пройшли в рівній боротьбі. М’яч восновному тримався у центральній частині поля, а команди зрідка виходили у атаку. Чернігівчани вже на старті поєдинку двічі подавали з кутового, але в обох випадках захисники м’яч виносили. У відповідь після корнера головою пробивав Сергій Атласюк, але влучив у захисника. А згодом після непорозуміння захисника та голкіпера ФК Тернопіль м’яч опинився у сітці воріт муніципалів.

Ігор Курило, перериваючи простріл гравця Десни, послав круглого у власні ворота. Голкіпер Роман Данкович не встиг нейтралізувати небезпеку, адже м’яч пішов йому у протихід (0:1). Не пройшло і трьох хвилин, як гості святкували вдруге. За гру рукою у штрафному майданчику Тернополя, пенальті реалізував Кондратюк (0:2).

Незважаючи на перевагу чернігівчан у першому таймі, ситуація кардинально змінилася після перерви. Господарі повністю контролювали гру, а Десна була змушена відбиватися та зрідка виходити у контратаки. Та незважаючи на цілковиту перевагу підопічні Василя Івегеша зуміли лише скоротити рахунок. У середині другого тайму прямим ударом зі штрафного відзначився Віталій Богданов (1:2). До речі, у попередній грі проти Кристалу нападник Тернополя теж відзначився ударом зі стандарту.

Підсумок поєдинку — поразка ФК Тернопіль.

Друга ліга (9-ий тур). Тернопільський міський стадіон, 8 вересня

ФК Тернопіль – Десна 1:2

Голи: Богданов 58 – Курило 15 (автогол), Кондратюк 18 (пен.)

ФК Тернопіль: Данкович, Курило, Клекот, Дубчак, Атласюк, Кондзьолка (Трофімчук 86), Сороцький (Гаврилюк 67), Богданов (Куріцький 78), Чорний, Козелко, Семенець

Десна: Федоренко, Жук. Мельник, Каваців, Чуланов (Анеліков 65), Кобець, Кондратюк, Чепурненко (Стеценко, 90), Акчурін (Бовтрук 61), Черненко (Луценко 90), Бровкін (Фурта 63)

Попередження: Бовтрук, Кондратюк

За інформацією sports.te.ua

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини