Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:24:38

Десна в гостях розгромила Маріуполь

30.09.2019   08:16Агенцiя

У складі переможців по два м'ячі забили Хльобас і Філіппов.

Напередодні матчу з «Десною» маріупольці перебували не в найкращому стані. Прикра поразка від «Динамо» в компенсований арбітром час вимотала футболістів не тільки фізично, а й могла позначитися на психологічному стані гравців. «Десна» ж, навпаки, дуже гідно виглядала в грі з «Шахтарем», але все ж мінімально поступилася чемпіону. Зустріч в Маріуполі підтвердила прогнози фахівців в плані результату, але навряд чи хтось очікував, що перемога «Десни» буде настільки беззаперечною.
 
По перших хвилинах не можна було припустити, що матч для «Маріуполя» завершиться з таким сумним результатом. Господарі непогано тримали м'яч, але володіли незначною перевагою дуже недовго. Вже хвилини після 15-ї гра стала переміщуватися на половину господарів поля, а ближче до середини тайму чернігівці вистрілили дуплетом протягом однієї хвилини. Спочатку після подачі з кутової позначки першим на підборі виявився Хльобас і метрів з дванадцяти зльоту вколотив м'яч під поперечину воріт Гальчука. Не встигли господарі оговтатись, як були покарані за грубу позиційну помилку центральних захисників. Картушов дивовижним пасом закинув м'яч за голову Чоботенку, після чого Філіппов по центру увірвався в штрафний і спокійно пробив повз голкіпера.
 
Часу, щоб відіграти два голи, було у господарів предостатньо, але як показали події, «Маріуполь» сьогодні був для «Десни» просто ласим шматочком. Ще до перерви гості могли оформити розгром, але після прострілу активного Коноплі не зміг з вигідної позиції толком пробити Філіппов, який проводить просто чудовий сезон.
 
І після перерви ніяких значних змін в грі «Маріуполя» не відбулося. Господарі трохи краще стали рухатися попереду і деякий час гра йшла на зустрічних курсах. Але і тут більше досягли успіху гості. У «Десни» могли відзначитися Філіппов, Кузик та Хльобас, яким не вистачало точності в завершальній стадії атаки. Рано чи пізно, але «Маріуполь» повинен був поплатитися за таку слабку гру в обороні, що і вилилося в ще два забиті м'ячі в ворота Гальчука.
 
В середині другого тайму Хльобас на швидкості дуже легко розібрався з Давою і Чоботенком при вході в штрафний, після чого з 15 метрів низом пробив в дальній від голкіпера кут - 0:3. Завершив побиття господарів Філіппов, точно пробивши головою після просто ідеального навісу Картушова, який записав на свій рахунок другу гольову передачу.
 
Перемога над азовцями дозволила «Десні» знову повернутися на другу сходинку турнірної таблиці, випередивши на одне очко «Олександрію», «Маріуполь» - як і раніше, за межами першої шістки. Свій наступний матч «Десна» проведе на своєму полі проти «Олімпіка», а азовці поїдуть в гості до Полтави.
 
Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур
«Маріуполь» - «Десна» - 0:4
Хльобас (20, 67), Філіппов (21, 81)
 
«Маріуполь»: Гальчук - Кирюханцев (Полегенько, 76), Дава, Чоботенко, Корнієнко (Горбунов, 46) - Федорчук, Мишньов, Танковський, Чурко (Кащук, 59), Вакула - Топалов
 
«Десна»: Паст - Конопля, Імереков, Гітченко, Мостовий - Д.Фаворов, Огиря, - Кузик (Калітвінцев, 80), Хльобас (Старенький, 85), Картушов - Філіппов (Дегтярьов, 87).

https://sport.ua/uk/news/459988-desna-v-gostyah-razgromila-mariupol

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини