Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:24:53

Чернігівський яхт-клуб завоював "бронзу" у міжнародній регаті серед крейсерських яхт

23.08.2012   17:20Агенцiя

20 діб у відкритому морі провели чернігівські яхтсмени, учасники міжнародної регати Одеса-Батумі-Одеса.

Численні випробування, через які їм довелося пройти, не завадили нашим спортсменам здобути третє призове місце. Про участь у регаті і неймовірні пригоди вони розповіли журналістам під час прес-конференції.

Чернігівський яхт-клуб існує лише рік і вже має такі здобутки, як перемога у міжнародній регаті серед крейсерських яхт Одеса-Батумі-Одеса. Зазначимо, що наші яхтсмени брали участь у регаті у складі екіпажу миколаївської яхти “Меркурій”. Не дивлячись на те, що наш яхт-клуб існує не так давно, його члени мають серйозний досвід: вони ходили Тихим океаном, Чорним та Азовським морями, тому їх охоче взяли в команду. З 7 членів екіпажу 4 – чернігівці.

Коли чернігівці вперше побачили “Меркурій”, він виглядав не придатним для регати. Довелося чимало усім попрацювати, аби яхта взяла участь у перегонах. Повної команди у “Меркурія” не було. Тож, якби не чернігівський екіпаж, яхта не відійшла б від берега.

Досвід та знання наших спортсменів дозволили уникнути проблем під час самої регати. “Меркурій” три рази потрапляв у шторм, пережив і 4 дні штилю.

До речі, наша команда чи не єдина з 15, яка мала жінок на борту – одну учасницю і ще одну туристку.

Вкладені зусилля дозволили здобути третє призове місце. Сьогодні чернігівські яхтсмени мріють про власну яхту, і тоді ми зможемо небезпідставно мріяти про більш вагомі нагороди.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.