Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:13:27

Як оновлюється спортивна інфраструктура області

20.02.2019   10:00Агенцiя

11 нових міні-футбольних полів зі штучним покриттям у 8 населених пунктах області, в тому числі у сільській місцевості – такий результат впровадження на Чернігівщині державної програми, спрямованої на розвиток спортивної галузі.

На це з держбюджету минулого року використано понад 8,7 мільйона гривень. Співфінансування з місцевих бюджетів – майже 7 мільйонів.

Реалізація програми будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України триває. На будівництво 6 нових футбольних полів та реконструкцію 5 вже існуючих з державного бюджету цьогоріч виділено 7,7 мільйона гривень.

Крім того, на розвиток спортивної інфраструктури щорічно спрямовується як мінімум 10% загального обсягу коштів ДФРР, передбаченого областям. Завдяки цьому у 2018 році розпочата реалізація двох масштабних проектів: реконструкція стадіону спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» у Чернігові та реконструкція кінотеатру «Літній» під спортивну залу у Новгороді-Сіверському. На це виділено 34 мільйони гривень.

Цьогоріч регіональний відбір пройшов ще один проект – реконструкція зали для фізкультурно-оздоровчих занять у Семенівському міському палаці культури.

Тож поступово спортивна інфраструктура області оновлюється, створюються комфортні умови для занять фізичною культурою та різними видами спорту.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.