Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:34:28

Відбувся чернігівський тур Української стрітбольної ліги

23.07.2012   16:27Агенцiя

21 липня у Чернігові вже втретє пройшов щорічний стрітбольний турнір “Battlegrounds of Chernigiv”, що є одним з відбіркових турів Української стрітбольної ліги.

У змаганнях взяли участь 16 команд з Чернігова, Києва, Славутича та Борисполя. Після групового етапу вісім кращих колективів грали за олімпійською системою.

У результаті впертої боротьби, у півфіналі сформувалися київсько-чернігівські пари суперників. На жаль для господарів, команди Чернігова “Чернігів” та “Провал” поступилися відповідно “Диму” та “Тюлі” з Києва. Таким чином, в грі за третє місце був чернігівський двобій, в якому з рахунком 11:9 переміг “Чернігів”.

У київському фіналі з рахунком 15:9 сильнішим за “Тюлю” виявився “Дим”, який і отримав пряму путівку на фінал Української стрітбольної ліги, що проходитиме 24 серпня, на День незалежності у серці Києва, на Крещатику. Великі шанси на вихід до фіналу має і команда “Чернігів”, яка, завдяки участі у багатьох відбіркових турах УСЛ має велику кількість рейтингових балів.

Окрім ігор, на турнірі було проведено конкурси серед глядачів та серед учасників (дальні кидки та “Slam dunk”).

Всі переможці та призери турніру, кращі у конкурсах були нагороджені кубками, дипломами, медалями та призами від організаторів (Чернігівська обласна федерація баскетболу, обласний та міський центри “Спорт для всіх”) та партнерів (торгові марки “Snickers” та “Supra”) цього стрітбольного свята.

http://noc-cn.org

Останні новини Чернігівщини

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини