Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:12:42

Факел вогню Всеукраїнської естафети на Чернігівщині

19.07.2012   13:01

По території України набирає обертів Всеукраїнська факельна естафета "Передай вогонь перемоги", присвячена участі спортсменів України в ХХХ літніх Олімпійських іграх.

Факел вогню Всеукраїнської естафети на Чернігівщині

Факел вогню Всеукраїнської естафети на Чернігівщині

16 липня на кордоні Сумської та Чернігівської областей перша медалістка Олімпійських ігор незалежної України Валентина Цербе-Несіна та учасниця трьох Олімпійських ігор Ніна Лемеш прийняли естафету олімпійського вогню з рук срібної призерки олімпійських ігор, голови Сумського відділення НОК України Олени Петрової.

Факел з олімпійським вогнем вирушив у подорож по Чернігівщині і вже того ж дня він побував у Срібнянському районі. Найкращі спортсмени району отримали право пронести факел вулицями Срібного.

З великою повагою та шаною зустрічали видатних олімпійців Валентину Цербе - Несіну та Ніну Лемеш у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку дітей "Веселка", що у Варвинському районі.

Кожний мав право передати вогонь перемоги наступним учасникам олімпійської естафети. Вірші і пісні на олімпійську тематику, танок у виконанні вожатих, теплі слова надій, сподівань - все це дарували жителі маленької країни "Веселка" нашій олімпійській збірній. Свято закінчилося, а олімпійський вогонь вирушив далі по Чернігівщині.

Всеукраїнська естафета "Передай вогонь перемоги" дісталася і Прилуччини. Центральними вулицями міста пронесли вогонь перемоги. На урочистій лінійці проголосили вітання Президента НОК України С.Н. Бубки учасникам естафети, всі виступаючі говорили теплі побажання перемог нашим олімпійцям, які вже зовсім скоро будуть захищати честь нашої держави. Не тільки спостерігачами, але і активними учасниками ставали перехожі громадяни, які з великою зацікавленістю фотографували, знімали на мобільні телефони і підключалися до пробігу.

Завзяті і майстерні всі вони,
Сягають в спорті до вершин Олімпу,
Чернігівщини дочки і сини" - такими словами зустріли представників Всеукраїнської естафети "Передай вогонь перемоги" діти, що відпочивають в дитячому закладі оздоровлення "Дружба".

Учасники Олімпійських ігор В'ячеслав Деркач та Ніна Лемеш, майстер спорту Радянського Союзу Петро Лобас привітали керівництво та дітей оздоровчого закладу зі спортивним святом Всеукраїнською естафетою "передай вогонь перемоги". 180 дітей стали свідками справжнього спортивного.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини