Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:55:11

Домашнім матчем проти "Колоса" із Ковалівки чернігівська "Десна" завершила перший навчально-тренувальний збір, який тривав 11 днів

05.07.2018   10:31Агенцiя

Для чернігівського колективу зустріч проти ковалівців стала своєрідною квінтесенцією дебютного в нинішньому сезоні НТЗ, адже підопічні Олександра Рябоконя провели за два дня другий матч. Тож, зрозуміло, що якихось надшвидкостей від господарів очікувати було зась, а тим паче, що всі ці матчі проходили на фоні серйозних фізичних навантажень.

Тим не менш, саме господарі створили перший небезпечний момент. Андрій Мостовий, опинившись на позиції лівого інсайда, пробивав у ближній кут – голкіперу гостей вдалося перевести сферу на кутовий. Гра проходила в середньому темпі й на полі панувала абсолютна рівновага. Суперники не поспішали атакувати великими силами, віддаючи перевагу контролю м’яча. Та попри ігровий паритет, «сіверянам» таки вдалося відкрити рахунок. На 31-й хвилині Андрій Мостовий вдало підключився до атаки, й точним ударом під поперечину завершив чудову комбінацію партнерів.

Наприкінці тайму рахунок подвоїв Артем Фаворов. Денис Фаворов виконав точний навіс на лінію штрафної, звідки Олександр Філіппов виклав сферу точнісінько під удар молодшому Фаворову. Артему залишалося тільки не схибити. Гості ще до перерви могли відквитати один м’яч, проте небезпечніший удар форварда «Колоса» із-за меж карного майданчика нейтралізував Андрій Гітченко.
По перерві коуч чернігівців, як і в попередніх двох матчах проти «Олімпіка» та «Оболонь-Бровара», повністю змінив склад. І номінальні дублери відразу пропустили – з пенальті відзначився Дорошенко.

Проте свято на колосівській вулиці тривало недовго. За чотири хвилини Галенков впевнено реалізував вихід сам на сам з голкіпером «Колоса».
Після різкого старту гра дещо заспокоїлася. Команди перейшли на позиційний футбол зі значним контролем м’яча на своїй половині поля або в центральній зоні. Підопічні Рябоконя, у свою чергу, намагалися атакувати широко й час від часу загострювали гру за рахунок флангів.

У намаганнях хоч якось переломити хід зустрічі гостям вдалося забити другий м’яч. Однак на цьому гольова феєрія закінчилася. «Десна» перемогла 3:2 і на мажорній ноті завершила перший етап підготовки.

Тепер на гравців «Десни» очікує два дні відпочинку, після чого команда відправиться на тренувальний збір до Полтави.

Десна
1-й тайм: Литовка, Гітченко, Головко, Фаворов Д., Мостовий, Фаворов А., Огиря, Банасевич, Ковпак, Волков, Філіппов.

2-й тайм: Паст, Коберідзе, Сидоренко, Слінкін, Гадрані, Єрмаков, Бовтрук, Старенький, Галенков, Жук, Безбородько

Голи: Мостовий (31), Фаворов А. (39), Галенков (75) – Дорошенко (9, пен.), (88)


 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини