Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:24:29

Олімпійський день-2018 у Чернігові

08.06.2018   14:56Агенцiя

Учасники Олімпійських ігор, чемпіони світу та Європи, вихованці ДЮСШ, тренери, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, учасники пришкільних таборів ЗОШ міста, ветерани, паралімпійці – всі прийшли до Центрального парку культури і відпочинку для проведення Всеукраїнського Олімпійського Дня-2018.

На відкритті заходу були присутні: заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова, перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міськради Андрій Дериземля.

Розпочався захід урочистим марш-парадом, винесенням Державного прапора України та прапора НОК України під виконання державного Гімну України. На адресу учасників Олімпійського дня прозвучали вітання від Президента Національного Олімпійського комітету України, Героя України Сергія Бубки.

Учасники заходу під керівництвом стипендіата НОК України Марії Паршукової виконали «Олімпійську розминку».

Відбувся традиційний олімпійський забіг та показові виступи спортсменів з тих видів, які вони представляють. Діти з пришкільних таборів взяли участь у змаганнях «Веселі старти».

На завершення учні ДЮСШ та пришкільних таборів отримали солодощі від Відділення НОК України в Чернігівській області.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.