Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:01:31

В області триває реалізація практичних заходів Року спорту та здорового способу життя

26.06.2012   12:26

Під час спільного засідання організаційного комітету та виконкому обласного осередку НОК було проаналізовано стан виконання плану організаційно-практичних заходів з підготовки і проведення в області Року спорту та здорового способу життя. За дорученням голови облдержадміністрації, голови обласного осередку НОК Володимира Хоменка провів засідання 25 червня заступник голови ОДА Віктор Тканко.

За інформацією начальника відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Миколи Лазаренка, заходи, передбачені планом, виконуються в повному обсязі. Зокрема, у квітні поточного року був проведений місячник «Спорт для всіх – спільна турбота», в рамках якого було проведено обласний конкурс зі створення кращих умов для занять фізичною культурою та спортом різних верств населення з метою активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування найпростіших відкритих спортивних майданчиків за місцем проживання і в місцях масового відпочинку населення. В ході місячника до робіт з облаштування спортивних споруд загалом було залучено майже 34 тис. осіб, використано понад 35 тис.грн бюджетних та 115 тис.грн. позабюджетних коштів.

Завершені ремонтні роботи підтрибунних приміщень на ДП ОНСЦ «Чернігів». Розпочато ремонт бігових доріжок з секторами, виділені кошти на укладку синтетичного покриття з розмітками.
Також ремонтується приміщення бази олімпійської підготовки з біатлону. Відремонтовано плавальний басейн у залізничному полку і тепер мешканці Чернігова мають змогу плавати та оздоровлюватися. Вирішується питання щодо будівництва критої спортивної споруди зі штучним льодовим покриттям на території ЗОШ №17 міста Чернігова, футбольного манежу на території обласної СДЮШОР з футболу та палацу «Світ спорту» з багатьма залами для занять гімнастикою та хореографією.

Протягом І кварталу 2012 року, за словами Миколи Лазаренка, організовано та проведено на високому рівні всеукраїнські комплексні спортивні заходи: 20 чемпіонатів і 2 Кубки області з олімпійських видів спорту та 12 чемпіонатів області з неолімпійських видів спорту, зимова та літня обласні спартакіади серед державних службовців та працівників місцевого самоврядування, обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я», «Динаміада-2012», «Юний динамовець», «Хто ти, майбутній олімпієць?», «Слов’янське братство», «Олімпійське лелеченя» та багато інших. Усі ці змагання присвячені Року спорту та здоровому способу життя.

Під час обговорення питання виконання плану організаційно-практичних заходів Віктор Тканко наголосив на необхідності проведення інвентаризації всіх спортивних об’єктів області задля підготовки відповідної кошторисної документації на ремонт існуючих спортивних споруд та будівництво нових.

Окрім цього виконавчий комітет Чернігівського обласного осередку НОК розглянув питання підготовки спортсменів області до Олімпійських та Паралімпійських ігор, проведення Всеукраїнських заходів на території області та маркетингової роботи обласного осередку НОК.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини