Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:33:36

Чернігівські поліцейські вибороли першість у турнірі з міні-футболу

27.02.2018   11:26

25 лютого в Борзні відбувся перший міжобласний турнір з міні-футболу серед спортсменів учасників АТО «Пам’яті Героїв».

Вшанувати пам’ять побратимів на спортивний майданчик вийшло п’ять футбольних команд зі Славутича Київської області, Чернігова, Борзни, Ріпок та Мени. Організатором зустрічі виступила спілка ветеранів АТО Борзнянського району.

У спортивному залі місцевої дитячо-юнацької спортивної школи затятим шанувальникам спорту і просто глядачам продемонстрували видовищний технічний футбол у виконанні майстрів. І хоча було багато боротьби, жодна з команд не хотіла здаватися супернику без бою.

Звання чемпіона виборола команда чернігівських поліцейських по очках. Змагання відбувалися за круговою системою. Гості з обласного центру обіграли господарів з рахунком 3:1, команду Ріпок 4:2, Мени - 9:0, Славутича - 6:0.

На закритті турніру учасників змагань привітали та вручили нагороди. Спортсмени та присутні вшанували пам’ять своїх колег хвилиною мовчання.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.