Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:24:42

Кадрові зміни: Коберідзе в оренду, Чорноморець - вільний агент

15.01.2018   07:50Агенцiя

ФК Десна продовжує підготовку до весняної частини сезону, вже за два дні “сіверяни” проведуть перший контрольний поєдтнок в 2018 році. Суперник – Сталь, а сама гра відбудеться в рамках Меморіалу Макарова. Існує велика ймовірність, що на матч з командою УПЛ Десна вийде експерментальним складом, адже саме на Меморіалі Макарова тренерський штаб буде переглядати потенційних новачків.

Тим часом стало відомо, що на Меморіалі Макарова не приймуть участь Лука Коберідзе та Олександр Чорноморець. Грузинський леіонер Десни вже відправився на збори з донецьким Олімпіком, в який перейшов на правах оренди, а Олександр Чорноморець отримав статус вільного агента та веде перемовини з кількома клубами.

Лука Коберідзе з’явився в Десні в січні 2016 року та вже встиг стати одним з улюбленців чернігівських вболівальників. Надійна та відважна гра в центрі поля не залишила байдужими і футбольних фахівців, тож Коберідзе вирішив спробувати свої сили в УПЛ. В Чернігові Коберідзе провів 55 матчів, забив один гол (Оболоні), отримав 14 жовтих карток та дві червоні.

Олександр Чорноморець прийшов до Десни майже одночасно з Коберідзе. В складі чернігівського клубу вихованець київського Динамо провів 47 матчів та забив два м’ячі (дубль у ворота Балкан в рамках Кубку України).

ФК Десна вдячний гравцям за час проведений в Чернігові та бажає успіху в подальшій кар’єрі.

 
http://desna.football/kadrovi-zmini-koberidze-v-orendu-chornomorets-vilnij-agent/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини