Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:30:37

Призи знайшли героїв. Всеукраїнське об'єднання тренерів нагородило Рябоконя і Федорчука

13.01.2018   12:01Агенцiя

У Києві об'єднання тренерів нагородило найкращих тренерів 2017 року у ПФЛ.

В конференц-залі "Еліта" фешенебельного столичного готелю "Русь" відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів щорічної премії Об'єднання за спортивні досягнення у професіональних лігах 2017 року. На прем'єрну церемонію завітало керівництво вітчизняного футболу, наші провідні тренери та зарубіжні спеціалісти, численні представники ЗМІ та дружніх спортивних організацій. ПФЛ України представлял її президент Сергій Макаров.

У вступному слові президент Об'єднання Микола Павлов відзначив, що тренерська організація несе об'єднавчу місію й згуртовує всіх навколо футболу. Мета процесу оцінювання - не критикувати чи акцентувати увагу на недоліках, а відзначати найкраще, показувати позитивний приклад, знаходити самородків нашого тренерського цеху не лише на найвищому рівні, а й у нижчих лігах, яким приділяють зазвичай менше уваги.

"Нам приємно, що, хоча Об'єднання існує не так давно, але ми вже маємо чимало авторитетних членів та своїх друзів, які готові нас підтримати. Так, як Микола Миколайович Лавренко, спільно з яким ми реалізовуємо низку проектів, у тому числі, й у царині дитячого футболу. Завдяки його підтримці, маємо офіс у центрі Києва та чудові умови для проведення церемонії в готелі "Русь". Окрім тих проектів, які ми не виносимо на суд громадськості, допомагаючи в складних ситуаціях вітчизняним тренерам, ми презентуємо у майбутньому і кілька новинок.

Зокрема, задумалися - і за рекомендації наших товаришів - над тим, щоб відзначати найкращих тренерів у студентському та дитячому футболі, готувати науково-методичні новинки та дослідження з історії вітчизняного тренерства. Ми вдячні за співпрацю ФФУ, УПЛ, ПФЛ та нашим колегам із профспілки "Футбол України". Раді співпрацювати з усіма, хто цінує роботу вітчизняного тренерського цеху та вшанування пам'яті наших корифеїв - Валерія Лобановського, Володимира Ємця та Геннадія Жиздика, Євгена Кучеревського, Віктора Прокопенка та багатьох великих тренерів", - сказал авторитетний тренер Микола Павлов.

З вітальним словом до присутніх звернулися перші віце-президенти ФФУ Вадим Костюченко та Олександр Бандурко. До привітання та нагородження лауреатів долучилися визначні вітчизняні футбольні фахівці. Приз найкращого тренера України 2017 року в Другій лізі головний тренер "Енергії" (Нова Каховка) Олег Федорчук отримав з рук Павла Яковенка. Нагороду найкращому тренеру України 2017 року в Першій лізі головному тренеру "Десни" (Чернігів) Олександру Рябоконю вручав технічний директор ФФУ Олег Протасов. А приз найкращому тренеру Прем'єр-ліги 2017 року головному тренеру "Олімпіка" (Донецьк) Роману Санжару вручив Леонід Буряк.

Вітальні слова звучали від наших дружніх організацій. У тісному колі перед присутніми виступили виконавчий директор Прем'єр-ліги Євген Дикий, голова Всеукраїнської профспілки «Футбол України» Ігор Гатаулін, один із старійшин футзалу та футболу Геннадій Лисенчук. Привітав тренерів і президент Професіональної футбольної ліги Сергій Макаров.

"Організатори цього заходу - великі молодці, і роблять все правильно, - сказав Сергій Дмитрович. - Одна із цілей тренерської організації полягає у популяризації професії, визначення найкращих. Хочу побажати, щоб цей захід став традиційним. Щодо сьогоднішніх переможців, то спорити з професіоналами, які давали свою оцінку, не хотілося б. Переконаний, що оцінки були справедливими. а про об'єктивність свідчить той факт, що жоден з обраних тренерів не став чемпіоном України минулого року. Експерти об'єднання склали в одне ціле низку факторів і критеріїв оцінювання, і визначили найкращих".

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини