Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:34:08

"Олімпійський день" завітав в пришкільні табори Чернігівщини

18.06.2012   13:04Агенцiя

Літній відпочинок дітей проходить цікаво, весело, а головне – активно. Так більше 500 дітей з 36 шкіл міста Чернігова протягом двох тижнів змагалися в цікавих естафетах і виборювали право захищати честь своєї школи в зональних змаганнях, а вже переможці зональних турів зібралися 14 червня, на стадіоні ім. Ю. Гагаріна, де пройшов фінал змагань "Веселі старти".

Організували ці веселі і цікаві змагання - Чернігівський міський осередок НОК України спільно з міським Центром фізичного здоров'я населення "Спорт для усіх". Традиційно вони приурочені до Міжнародного олімпійського дня, який щорічно відзначається 23 червня.

У фінальну частину змагань цього року потрапили 8 команд: "Яскраво-червоні вітрила"(школа № 5), "Смайлики"(школа № 23), "Сонечко"(школа № 35), "Переможці"(школа № 9), "Живчики"(школа № 15), "Патріоти"(школа № 29), "Дружба"(школа № 7) і "Веселі хлопці"(школа № 1).
 
Організатори завжди намагаються підібрати конкурси, щоб змагання пройшли видовищно і весело. Цього року хлопці змагалися в шести видах: "Слалом на майданчику"(ведення м'яча ключкою між фішками);
"Володар кілець"(проштовхування повітряної кульки ракеткою крізь кільце); "Збери урожай"(хлопці по черзі збирають усі фішки в обруч, а потім знову їх розставляють на свої місця); "Потяг"(біг, взявшись за руки); "Слалом на самокаті"(їзда на самокаті між фішками); "Кенгуру на кулі"(пересування на надувній рогатій кулі). А після спортивної частини юні спортсмени перевірили свої знання у вікторині «Що я знаю про олімпійські ігри? ».
Усі конкурси проходили в напруженій боротьбі при шумній і емоційній підтримці уболівальників.

Самими сноровистими і швидкими виявилися учасники команди "Сонечко", які і зайняли почесне перше місце. Друге місце у команди "Переможці", а третє місце дісталося команді "Патріоти".
Без призів і подарунків не залишився ніхто, знайшлися спонсори – компанія МакДональдс та розважальний комплекс міста «Кіндер Сіті»,які люб’язно подарували кожному учаснику свої сертифікати на відвідання закладів. А переможці та призери отримали ще й сувеніри від НОК України та грамоти. Церемонію нагородження провели: заступник голови міського осередку НОК України Дмитро Пирожок і прославлена чернігівська біатлоністка Ніна Лемеш.
Головним подарунком для усіх був гарний настрій і радісні посмішки.

http://noc-cn.org/news/olimpijskij_den_zavitav_v_prishkilni_tabori_chernigivshhini/2012-06-16-586

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини