Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:37:00

У Чернігові відбувся чемпіонат з капоейри. ВІДЕО

19.12.2017   12:54Агенцiя

Вихованці зі спортивного клубу «Білий вітер» розіграли 15 комплектів нагород. Більше 120 учасників змагались за призові місця.

Щороку спортивний клуб «Білий вітер» проводить змагання з капоейри між своїми вихованцями. Цей бойовий вид мистецтва досить популярний у Чернігові. В цьому році змагались більше 120 учасників – в основному це дітлахи.

Змагання з капоейри більш схожі на шоу, адже це повністю безконтактний вид бойових мистецтв. Тут оцінюють не влучність ударів, а техніку, майстерність та почуття ритму. Як кажуть батьки – для дітей це найбільш безпечний вид спорту.

Дітлахи і самі в захваті від такого виду фізичної діяльності. Звісно найбільшим досягненням для них – це навчитися виконувати акробатичні трюки.

Існує багато різновидів капоейри, але у Чернігові розвивається спортивний напрямок цього бойового мистецтва. Зараз в Україні подібних чемпіонатів майже не відбувається.

Як і у будь-якому не олімпійському виді спорту для закордонних виїздів на змагання не вистачає фінансування. Але не залишаються осторонь розвитку цього виду спорту громадські організації.


Останні новини Чернігівщини

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини