Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:40:54

Станіслав Прокопенко допоміг спортсмену з обмеженими фізичними можливостями Сергію Шуруту

14.06.2012   10:36Агенцiя

Завдяки Станіславу Прокопенко, спортсмен з обмеженими фізичними можливостями Сергій Шурута представлятиме Чернігівщину на міжнародних змаганнях з новим спортивним спорядженням

Станіслав Прокопенко вручає нове спортивне екіпірування Сергію Шуруті

Станіслав Прокопенко вручає нове спортивне екіпірування Сергію Шуруті

Станіслав Прокопенко – перший заступник голови Чернігівської ОДА – вручив нове спортивне екіпірування Сергію Шуруті під час спортивно-видовищного заходу “Олімпійський день”. І вже у вівторок, 12 червня, Сергій Шурута вирушив з новим спортивним спорядженням до міста Саки, де проходить десятий Міжнародний легкоатлетичний марафон серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями “Скіфський берег”.

Сергій Шурута вже не вперше бере участь в подібних змаганнях. Так минулого року він став переможцем “Скіфського берегу-2011” – чернігівський спортсмен виборов перше місце у віковій групі 35-40 років. Він здолав у візку 21 км за 2 години. Через такий свій минулорічний результат Сергій вирішив брати участь у змаганнях і цього року. От тільки для участі йому було необхідне нове спортивне екіпірування. І це стало справжньою проблемою для спортсмена, бо коштує воно дуже дорого.

“Справа в тому, що спортивна форма дуже швидко зношується від постійного тертя об візок, – пояснив Сергій Шурута. – І я не можу представляти Чернігівську область у старому та потертому екіпіруванні”. Сергій розповів, що багато разів звертався до різних чиновників з проханням придбати для нього екіпірування. Далі обіцянок справа не рухалась. “Тоді депутат міської ради Світлана Федорова порадила мені звернутися до Станіслава Прокопенка. – розповідає спортсмен. – Мені приємно, що так швидко моє питання вирішилось – і я їду на змагання з новим спорядженням. Тепер мені не соромно представляти нашу область на міжнародних змаганнях”.

Інформаційна довідка:

Міжнародний легкоатлетичний марафон “Скіфський берег” проводиться щороку в місті Саки в Криму серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Цього року відбудуться десяті ювілейні змагання. Участь у них візьмуть понад 50 спортсменів з Росії, Білорусії, Литви, Польщі, Німеччини та США. PR

Світлана Піддубна

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.