Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:53:48

Чернігівські поліцейські зійшлися з журналістами на футбольному полі. Перемогла дружба

24.11.2017   07:35

23 листопада чернігівські поліцейські та медійники зійшлися у футбольному бою на малому майданчику стадіоні імені Ю. Гагаріна. Спочатку гра набула характеру змагань, але у другому таймі правоохоронці та акули пера вирішили перемішати команди, і рахунок вже навіть ніхто не вів – перемогла дружба.

Команди грали два тайми по півгодини. Підтримати гравців з обох боків прийшли представники різних засобів масової інформації, громадські активісти та правоохоронці.

-  Сьогодні ми провели спільний матч між працівниками Чернігівського відділу поліції, ГУНП в Чернігівській області та журналістами. Ми хочемо налагодити співпрацю з журналістами, щоб вона складалося не лише з офіційного спілкування, коли відбулося щось кримінальне. Між поліцейськими та журналістами мають бути товариські відносини, бо ми маємо допомагати один одному та людям. Нехай футбол і стане тим рушієм, - зауважив начальник Чернігівського відділу поліції, підполковник поліції Володимир Реберг.

Спочатку поліцейські вдягнули червону форму, а медійники жовту. Гра була дружньою, але хлопці усіляко намагалися забити гол у ворота противників. У результаті тур закінчили з рахунком 8:1. У перерві між таймами частина команд обмінялася маніжками, тож з обох боків ворота відстоювали поліцейсько-журналістські команди. Відтоді рахунок вести припинили, бо цифри втратили будь-яке значення. Зрештою перемогла дружба та футбол.

-  Я і мої колеги дуже раді, що ми зібралися та пограли у футбол. Безкомпромісна та чесна гра, було забито багато голів. Коли команди перемішалися, то гра все одно була рівною, достойною. Хтось грає краще, хтось – гірше, але виграли всі. Який рахунок? Я й не знаю. Вважаю, що переміг футбол, - підкреслив заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській області Дмитро Тарасенко.

Зауважимо також, що збірна команда правоохоронців час від часу проводить змагання з іншими силовими структурами та навіть займає перші позиції в турнірних таблицях.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.