Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:52:55

Нульова нічия в Чернігові: Десна - Оболонь-Бровар (0:0)

02.10.2017   13:03Агенцiя

Мінусова температура вночі та +8 за годину до матчу, можливо, саме це стало причиною того, що вперше після реконструкції стадіону імені Гагаріна на гру прийшло менше двох тисяч вболівальників – 1968 глядачів.

Тим не менше, гра обіцяла бути цікавою – в гості Десни приїхала Оболонь-Бровар, яка в минулому сезоні стала майже “рідною” для чернігівського клубу. Десна свої домашні матчі проводила саме на стадіоні пивоварів, тож добре знайома з київським колективом. До того ж, в цьому сезоні на правах оренди в Оболоні виступає і “сіверянин” Вадим Бовтрук. Проте, за умовами договору, проти рідної команди “Бовтручок” не міг грати.

На гру з Оболонню Олександр Рябоконь випустив досить прогнозований склад – вже звично зліва в захисті грає Андрій Мостовий, а в центрі поля “міцний” Коберідзе та два “креативні” гравці – Арвеладзе і Чепурненко.

Вже на 4-й хвилині господарі створили перший момент – Єгор Картушов прийняв м’яч в 20 метрах від воріт і другим дотиком пробив. В ствір воріт не влучив, але сіверяни вже відразу показали, хто в цьому матчі виступає з позиції сили. Ще за кілька хвилин хороший момент був у Мостового – Андрій сильно пробив з лінії штрафного майданчика, але пивоварів виручив Федорівський. На 8-й хвилині гри в один дотик пробивав Чепурненко, але і з ударом капітана справився голкіпер пивоварів. Три хороші моменти – і це лише в перші 10 хвилин гри.

А що ж суперник? Пивовари вперше дійшли до воріт Десни лише в середині першого тайму – Махновський легко забрав м’яч після подачі кутового. Але варто додати, що кияни змогли завдати удару і в ствір воріт – Слободян пробив метрів з 10-ти, але надійно зіграв Махновський.

В перші хвилини матчу з тріо центрхавів виділялися Арвеладзе і Чепурненко, а на 24-й хвилині гри відзначився активними діями і Коберідзе. Фаворов пройшов по правому флангу і віддав на грузинського легіонера, а Лука з лінії штрафного майданчика пробив сильно, але неточно. Не відстав від свого “товариша” і Арвеладзе – Леван теж пробив неточно. Останні хвилини тайму, практично як і всі 45-ть хвилин гри, пройшли під диктовку господарів поля – але забити до перерви підопічним Рябоконя не вдалося, не дивлячись на 100% момент. Чепурненко ударом в один дотик метрів з 10-ти пробив сильно і точно, але на заваді м’яча став…партнер Олександр Філіппов.

В перерві матчу, вже традиційно, серед вболівальників розіграли цінні призи, а футболісти, які не потрапили в заявку на матч, привітали учасників бойових дій на Сході України, які завітали на гру Десни. А от в роздягальнях були зовсім інші настрої, адже нічия явно не влаштовувала сіверян. Тим не менше, заміну провели гості, а Олександр Рябоконь вирішив нічого не міняти, не змінився кардианльно і сам хід гри  – Десна контролює м’яч та створює моменти. Удар Філіппова, прохід Мостового, штрафний Картушова, удар лівою ногою від Фаворова і дальній від Чепурненко, а на табло все рівно нулі.

На 60-й хвилині гри хороший момент створили пивовари – Гуськов з кута штрафного майданчика пробив сильно і точно, але чітко зіграв Махновський, в красивому стрибку перевів м’яч на кутовий. У відповідь Десна провела свою атаку – Арвеладзе змістився в центр з лівого флангу і пробив метрів з 20-ти – в ствір влучив, але Федорівського не пробив.

Перша заміна в складі Десни відбулася в середині другого тайму – Олександра Волкова змінив Ілля Коваленко, кращий гравець пивоварів в минулому сезоні. І вже через кілька хвилин Десна мала відкривати рахунок в матчі – Мостовий пройшов ледь не все поле і вивів на ударну позицію Картушова, але Єгор зі зручної позиції не влучив в ствір воріт.

За десять хвилин до завершення гри на дальній удар відважився Філіппов – Федорівський відбив перед собою, а на добиванні наших гравців не було. Ще за кілька хвилин небезпечно пробив Картушов, і знову пивоварів виручив Федорівський, однозначно найкращий гравець матчу. Врятував воротар свою команду і після удару Чепурненко – удар чернігівського капітана Федорівський перевів в штангу. Незважаючи на тиск, навалу і атаки, забити сіверянам так і не вдалося – в результаті нульова нічия

Десна (Чернігів) – Оболонь-Бровар (Київ) 0:0

Десна: Махновський, Братков, Парцванія, Фаворов, Мостовий, Коберідзе, Чепурненко, Арвеладзе (Мельник, 88), Волков (Коваленко І., 69), Картушов, Філіппов. Запасні: Шевченко, Безбородько, Чорноморець, Банасевич, Щедраков. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Оболонь: Федорівський, Терехов, Безуглий (Козак, 59), Шевченко, Пінчук (Корнев, 46), Турчанов, Гуськов, Сартина (Коваленко К., 90), Сахнюк (Улянченко, 72), Слободян, Єременко (Рябцев, 82). Запасні: Ситніков, Борисенко. Головний тренер: Валерій Іващенко

Попередження: Єременко, 75

http://desna.football/nulova-nichiya-v-chernigovi-desna-obolon-brovar-0-0/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини