Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:04:33

Незабутні враження та яскраві емоції

27.09.2017   14:22

У Ворохті Івано-Франківської області завершилися змагання ВФСТ «Колос» за звання кращого спортивного села України 2017 року.

Чернігівщину на цій спартакіаді представляли чемпіони районних та обласних стартів - команда Тур’янської сільської громади Сновського району.

Три змагальні дні з футзалу, волейболу, шахів, шашок, настільного тенісу, гирьового спорту і перетягування канату найсильніших сільських фізкультурників з усіх куточків нашої держави викликали у її учасників незабутні враження та яскраві емоції від здобутих перемог та карпатського колориту.

Тур’янцям, які дебютували на всеукраїнському рівні, було важко сперечатися з багаторічними, досвідченими грандами колосівського спорту, але досвід здобутий на цих змаганнях стане добрим стимулом для подальшого вдосконалення майстерності.
А у Ворохті кращого результату серед наших земляків домігся Олександр Данильченко, який серед гирьовиків України увійшов до провідної десятки. У перетягуванні канату наші хлопці - Роман Железняк, Юрій Крупський, Євген Костюченко, Леонід Шумський, Олександр Мороз і Олексій Тригуб посіли 15 місце.

У комплексному заліку за підсумками змагань титул «Кращого спортивного села України» та кубок за перше місце здобула команда Великодальницької сільської ради Одеської області. Призерами стали представники Черкаської та Полтавської областей. Чернігівцям за високі досягнення у сільському спорті вручена подяка Центральної ради «Колос».


Сергій Гайдук, голова комісії відділення НОК України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини