Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:09:34

"Десна-2" перериває серію невдач

07.08.2017   07:22Агенцiя

У суботу, 5 серпня, на чернігівському стадіоні “Локомотив” “Десна-2” в рамках 12 туру чемпіонату області з футболу приймала “Фаворит” з Корюківки.

“Біло-сині” з однією перемогою займали останню сходинку в чемпіонаті і мали серію з трьох поразок поспіль. У той же час “Фаворит” займав 4 місце і хотів наблизитися до призової трійки.

У перші хвилини гра йшла на зустрічних курсах. Але перший небезпечний момент створили “жовто-зелені”: Дмитро Науменко бив з правого кута штрафного майданчика. Але Дмитро Агібайлов парирував постріл. Але вже через 2 хвилини навіть майстерність нашого голкіпера не врятувала ворота: після розіграшу кутового ніхто не зміг зіграти в м’яч, поки той був у повітрі. Снаряд опустився на газон прямо перед Сергієм Гуком. І той увігнав його в ворота. 0-1 на користь “Фаворита”.

А вже на 21 хвилині гості змогли подвоїти рахунок. Науменко опинився віч-на-віч з воротарем “Десни-2”, але, перебуваючи під гострим кутом, вирішив відпасувати в центр штрафного майданчика, звідки ворота розстріляв все той же Гук. 0-2. Після цього “біло-сині” опинилися у нокдауні: у атаці не виходило нічого. Тим більшою несподіванкою стала відповідь. На 29 хвилині пішов навіс у воротарський майданчик, де забутим захисниками “Фаворита” виявився Гліб Скрибка, який з льоту відправив м’яч у протихід голкіперу. 1-2.

До перерви “Десна-2” могла пропустити третій м’яч, але удар нападника “жовто-зелених” потрапив у штангу. “Біло-сині” допускали багато браку у передачах, проте змогли зберегти рахунок. 1-2 на користь “Фаворита” за підсумками першого тайму.

У перші 15 хвилин другої половини гри ініціативою знову заволоділи гості, однак вижати результат зі своєї переваги вони не змогли.
А на 65 хвилині філігранна передача з лівого флангу від Євгена Білича на голову Скрибкі призвела до того, що Гліб оформив дубль. 2-2!

На 67 хвилині похвилюватися вболівальників “біло-синіх” змусив Дмитро Агібайлов. Воротар, після того як відбив небезпечний удар, залишився лежати на газоні. Здалося, що Дмитро міг посилити травму: ще у перерві йому довелося звернутися по допомогу медиків. Але все-таки голкіпер “Десни-2” зміг продовжити гру.

Наша команда діяла за рахунок швидкості своїх більш молодих гравців. І на 75 хвилині пресинг міг принести успіх: захисники “Фаворита” вирішили влаштувати перепас біля власного штрафного майданчику, і мало не втратили м’яч. На жаль, “жовто-зелені” самі змогли виправити помилку. Кульмінацією матчу міг стати штрафний, призначений біля воріт Дмитра Агібайлова на 80-й хвилині. Але гравці “Фаворита” реалізувати свій шанс не зуміли: м’яч метрів на 5 розминувся зі штангою. У час, що залишився, “Фаворит” намагався притиснути гравців “Десни-2” до їхнього штрафного майданчику. Але чернігівці не пропустили. 2-2.

“Десна-2” перериває серію поразок, а вже 9 серпня має всі шанси почати нову, переможну серію: у 8 турі чемпіонату міста Чернігова “біло-сині” відправляться у гості до головного аутсайдеру турніру “Полісся” з Добрянки.


Сєргєй Карась

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини