Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:11:55

Романтичний фітнес у Чернігові. ФОТОрепортаж

27.05.2012   21:31

27 травня в останній день фестивалю "Чернігів. Романтік. Фест" на Красній площі відбулися показові виступи спортивних клубів та фітнес-центрів міста.

Увазі глядачів була представлена найкраща і найспортивніша програма у виконанні гарних, гнучких артистичних та яскравих фітнес-тренерів та клієнтів. Сьогоднішній фестиваль довів, що заняття фітнесом корисні у будь-якому віці: на одній сцені танцювали і маленькі діти, і дорослі пані.

Степ, силові заняття з гантелями, стрип-денс, вуличні танці, танець живота та Port de bras - ось лише невеликий перелік тих занять, які були презентовані на головній сцені міста.

Цей фестиваль став справжнім святом спорту, фітнесу та здорового способу життя. Люди на площі так захопилися спортивним дійством на сцені, що і не помітили як в стороні Катерининської церкви піднімалася в небо повітряна куля із найромантичнішою парою.

Нагадаємо, що в перший день фестивалю Чернігів став двічі рекордсменом: у місті зшито найбільше серце із зізнаннями закоханих та найбільш масове виконання вальсу. Другий день фестивалю ознаменувавсяПарадом наречених та виїзною весільною церемонією на Красній площі

P.s. Єдине, що було незрозумілим, навіщо в кінці всім так псувати настрій і роздавати номінації, про які ніхто не говорив на початку. І не оголошували ні журі, ні оцінки після кожного виступу. Здавалося б простіше було подякувати всім учасникам, а не нав'язувати ярлики та сіяти негатив та незрозумілість. Адже фестиваль - це не змагання…

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини