Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:13:16

Завершився Чемпіонат Європи з футболу серед представників муніципалітетів

23.05.2012   07:06

Збірна команда представників місцевого самоврядування України розділила з польськими колегами п'яте та шосте місця на ІІ Чемпіонаті з футболу серед мерів, що завершився у польському місті Тихи поблизу Кракова. Про це повідомив Чернігівський міський голова, капітан української команди Олександр Соколов.

За його словами, українці стали третіми у своїй підгрупі, але у загальному заліку отримали 5-6 місце. Перемогу за підсумками чемпіонату здобули представники місцевого самоуправління Чехії.
 
"У перший день чемпіонату українська команда поступилася команді колег з Німеччини та Чехії, натомість пізніше вдалося обіграти поляків та австрійців", - зауважив О.Соколов.
 
Він також підкреслив, що змагання пройшли на високому рівні, хоча до організаторів можна було висловити зауваження, оскільки у кількох командах представників місцевого самоврядування грали професійні футболісти, що позитивно позначалося на здобутках команди.

О.Соколов наголосив, що українська команда відповідала правилам чемпіонату, до її складу входили лише представники органів місцевого самоврядування, які захоплюються футболом. По завершенню турніру Чернігівський міський голова урочисто передав капітанську пов'язку Боярському міському голові Тарасу Добрівському, якому доручено готувати збірну мерів України до наступних турнірів.

Цьогорічний турнір був організований спільно Асоціацією міст України та Асоціацією міст Польщі. Учасниками чемпіонату стали 10 команд: збірні Німеччини, Чехії,  Австрії, України, Польща-2 увійшли до першої групи, а збірні Італії, Словаччини, Південного Тиролю, Словенії, Польща-1 сформували другу групу.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.