Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:34:01

“Десна” провела зустріч з вболівальниками

13.05.2017   15:22Агенцiя

В Чернігові, 11 травня, відбулася відкрита зустріч вболівальників та представників ЗМІ з футболістами, тренерами та керівництвом футбольного клубу.

Вже традиційний захід вирішили провести в розпал сезону на багаточисленні прохання вболівальників, адже зараз команда перебуває на лідируючих позиціях, а на стадіоні повним ходом йде реконструкція - не дивно, що у вболівальників та ЗМІ великий інтерес до клубу.

Команду на зустрічі представляли капітан команди Вадим Мельник, головний тренер Олександр Рябоконь та гравці Леван Арвеладзе, Денис Фаворов, Сергій Мелашенко, Олександр Філіппов та Павло Щедраков. Від керівництва клубу виступали Ігор Базалінський, Сергій Третіних та Ігор Ушарук, а ДЮСШ Десни представляв Володимир Чуланов.

“Зустріч з вболівальниками ми планували перед стартом другої частини сезону, адже тепер це традиційний захід і, крім того, хотіли представити нову форму команди. Але враховуючи те, що команда готувалася за кордоном, а перша гра весни мала відбутися в Харкові, ми врахували думку тренерського штабу – команда відправилася на базу Металіста, де і пройшла підготовка до гри з Геліосом. Після цього матчу відразу була виїзна зустріч. Враховуючи щільний графік матчів та їх важливість, вирішили провести зустріч зараз”, - розповів Ігор Базалінський.

Звичайно, ключове питання до віце-президента було відносно ходу робіт на стадіоні імені Гагаріна. “На сьогоднішній день здано в експлуатацію запасне поле, на ньому команда вже проводить повноцінні тренування. Також на запасному полі встановлені невеликі трибуни, так як ми плануємо проводити відкриті тренування, а також, можливо на цьому полі будуть проходити дитячі турніри, тому такі трибуни будуть в самий раз для численних батьків. 5 травня завезли першу частину трави і вже з наступного дня група фахівців приступила до його укладання. Як запевнив нас підрядник, вся робота з укладання газону займе 10-14 днів”, - заявив Базалінський. Підтвердження словам віце-президента вболівальники змогли побачити на відеоряді, де було продемонстровано хід робіт з укладання нового газону.

Сергій Третіних розпочав свій виступ з успішних прикладів співпраці меценатів та міста по розвитку футбольного клубу, згадавши в тому числі і конкурента сіверян – рівненський Верес. “Ми – фанати футболу, тому вкладаємо частинку свого життя в розвиток футбольного клубу. Чернігів один з небагатьох обласних центрів, який ніколи не був представлений в елітному дивізіоні, впевнений, що чернігівські вболівальник заслуговують на футбол високого рівня. Ми докладаємо великих зусиль для досягнення цих цілей і, думаю, наша робота помітна. В той же час варто зазначити, що без підтримки закріпитися в еліті буде не просто – ми надіємося, що місто, область, підприємці та вболівальники до нас приєднаються, адже лише спільними зусиллями ми можемо досягнути цілей. Десна – це клуб з історією, тому ми не хочемо просто вийти в УПЛ, ми хочемо закріпитися там на довгі роки”, - прокоментував бачення розвитку клубу Сергій Третіних.

Директор ДЮСШ Десни Володимир Чуланов розповів про розвиток дитячо-юнацького футболу на Чернігівщині, а виконавчий директор клубу Ігор Ушарук, який цього ж дня був на атестаційному комітеті ФФУ, розповів про відповідність клубу вимогам УПЛ. Найбільше питань, звісно, було поставлено безпосереднім учасникам футбольного дійства – тренеру та гравцям. До речі, Леван Арвеладзе та Денис Фаворов отримали відзнаки кращих гравців місяця – березня та квітня відповідно. А на звершення заходу всі бажаючі мали змоги поспілкуватися в неформальній обстановці, отримати автографи гравців та фото на пам’ять.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини