Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:05:20

Відбулись обласні відбірні змагання V Всеукраїнської спартакіади "Сила духу"

22.04.2017   09:53Агенцiя

20 квітня на спортивній базі олімпійської підготовки з біатлону та лижного спорту у місті Чернігові відбулися відбірні змагання Спартакіади серед потерпілих на виробництві, що проживають в Чернігівській області, з шести видів спорту: армспорту та гирьового спорту серед чоловіків, бомбаскету серед жінок та чоловіків, дартсу серед жінок та чоловіків, тенісу настільного серед жінок та чоловіків, шахів.

Начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Чернігівській області  Володимир Нашиванько урочисто відкрив обласні відбірні змагання Спартакіади та привітав учасників. Він зазначив, що головним завданням соціального страхування, є проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням та іншим випадкам загрози здоров’ю застрахованих, обумовлених умовами праці, проведення страхових виплат потерпілим на виробництві, їх лікування, реабілітація.

Водночас для потерпілих на виробництві важливим фактором є психологічна реабілітація. І в цьому допоможуть заняття фізичною культурою, спортом. Саме тому й організовано ці змагання.
Привітали учасників відбірних змагань V Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу» заступник голови – керівник апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова, голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко, начальник Управління Держпраці у Чернігівській області Сергій Дорошенко.

«Особи з інвалідністю – люди міцні духом. Ми ще раз в цьому переконуємося, перебуваючи на цих змаганнях. Маючи певні профзахворюванння чи фізичні ушкодження на виробництві, спортсмени показують гарні результати, вони не склали руки, а і надалі живуть повним життям. Тож бажаю вам наснаги та успіхів» – звернулася Наталія Романова до присутніх.

Також було оголошено привітання до учасників змагань директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України Валерія Акопяна.

Право підняти Державний прапор України було надано капітану збірної команди Чернігівської області на іграх ІІ, ІІІ та ІV Всеукраїнських спартакіад серед інвалідів праці «Сила духу» Віктору Ігнатовському.
А далі завирувала боротьба, яка не залишила нікого байдужим.
У відбірних змаганнях третьої Всеукраїнської  спартакіади серед потерпілих на виробництві «Сила духу» 20 квітня 2017 року прийняли участь понад  130 учасників з усієї Чернігівської області.

Було розіграно 51 комплект нагород.

Переможцями змагань стали: Бобут Юрій (бомбаскет), Шевцова Світлана (бомбаскет, сидячи), Христюк Надія (бомбаскет, стоячи), Марукова Людмила та Масіч Олександр (дартс та гирьовий спорт в категорії понад 90 кг), Гончар Володимир (шахи), Осіпець Володимир та Сак Вікторія (настільний теніс), Ігнатовський Віктор (армспорт, вагова категорія понад 90 кг),  Колпаков Андрій (армспорт, вагова категорія до 90 кг), Стрілець Роман (армспорт, вагова категорія до 70 кг), Селюк Дмитро (гирьовий спорт, вагова категорія до 70 кг), Лісаченко Володимир  (гирьовий спорт, вагова категорія до 90 кг).

Приємно, що атмосфера була напрочуд дружньою, товариською, сповненою жартів і усмішок. Учасники змагань  проявили оптимізм і волю до перемоги, продемонстрували, що вони можуть вести активний спосіб життя і займатися спортом, відчувати себе потрібними в суспільстві.

Переможці обласних відбірних змагань візьмуть участь у фінальних змаганнях V Всеукраїнській спартакіаді серед інвалідів праці «Сила духу»  у червні 2017 року в м. Одесі.

Учасники змагань висловили щиру вдячність управлінню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Чернігівській області, колективу спортивної бази олімпійської підготовки з біатлону та лижного спорту за чудову організацію змагань.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини