Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:21:07

Чернігівці стали срібними призерами в "Танцях на візках"

18.05.2012   14:23Агенцiя

Чемпіонат України зі спортивних танців на візках Спортивні танці на візках – вид спорту, який почав розвиватись в регіональному центрі “Інваспорт” досить недавно, однак, спортсмени-танцівники вже встигли не тільки порадувати очі глядачів незвичайним та естетично красивим видовищем, а ще й здобути для Чернігівщини низку всеукраїнських та міжнародних нагород.

Нещодавно закінчився чемпіонат України зі спортивних танців на візках, що проходив у м. Київ. Чернігівську область на змаганнях представляли Сергій Авраменко та Катерина Бобровник, які виступають під керівництвом тренера-викладача Юлії Василівни Дмитренко. В змаганнях прийняла участь 21 пара з 8 регіонів України.

За програмою змагань учасники виступають в двох групах: “Комбі ” (спортсмен візочник + вілчер) та “Дует” (2 спортсмени візочники) за стандартною (Європейською) та Латиноамериканською програмами. Нашій парі, котра змагалась в групі “Комбі” в Латиноамериканській програмі в ході змагань не зуміла “перетанцювати” всього одну пару суперників і посіла почесне 2 місце чемпіонату. Попереду на танцівників чекає участь в кубку України, який пройде в середині червня у м. Рівне.

Футзал

Титуловані спортсмени, срібні призери Всесвітніх ігор та чемпіонату світу з футзалу серед спортсменів з вадами зору – Юрій Надточій та Роберт Тремба, яких нещодавно було визнано кращими спортсменами Чернігівської області за 2011 рік на найвизначнішій спортивній події року “Бал чемпіонів”, вже декілька останніх місяців напружено готуються до найважливіших змагань цього року – чемпіонату Європи, що стартуватиме на початку червня в турецькій Анталії. Зараз футзалівці також знаходяться на навчально-тренувальному зборі у складі збірної команди України в м. Суми.

Слід зазначити, що збірна команда України зараз переживає так звану “зміну поколінь”. Це суттєво позначилось на підготовці через те, що у спортсменів було не так вже і багато часу, щоб стати добре зіграною командою, а більшість спортсменів не мають досвіду участі в міжнародних змаганнях, тому, тренерами збірної було прийнято рішення компенсувати ці недоліки гарною фізичною підготовкою футболістів. Залишається тільки побажати нашим спортсменам, та всій збірній команді України терпіння та спортивної вдачі.

noc-cn.org

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини