Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:26:58

Обговорили фінансування обласних організацій ФСТ "Динамо", "Колос", "Спартак" та "Україна"

07.02.2017   08:06Агенцiя

6 лютого заступник голови обласної ради Арсен Дідур провів робочу нараду з представниками Чернігівських обласних громадських організацій фізкультурно-спортивних товариств «Динамо», «Колос», «Спартак» та «Україна», темою обговорення якої було питання щодо їх фінансування.

Участь у засіданні також взяли директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Ніна Лемеш, заступник директора Департаменту фінансів Любов Жукова, голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Ігор Григор'єв, в.о. голови ФСТ «Україна» Віталій Довбах та відповідальні працівники виконавчого апарату обласної ради.

Представники обласних фізкультурно-спортивних товариств акцентували увагу на необхідності фінансування громадських організацій, зокрема, виплаті заробітних плат трудовим колективам, а також можливостях вирішення зазначених проблемних питань шляхом пошуку компромісу.

У свою чергу, заступник директора Департаменту фінансів Любов Жукова зазначила, що починаючи з 2017 року, формування та виконання обласного бюджету здійснюється за програмно-цільовим методом бюджетування. Всі видатки виділятимуться виключно по програмам.

Тому в цьому році в обласному бюджеті передбачені кошти в сумі 200 тис. грн на проведення конкурсу проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету і в якому зможуть взяти участь зазначені обласні громадські організації. Вона також відзначила, що пряме фінансування обласних громадських організацій фізкультурно-спортивних товариств «Динамо», «Колос», «Україна» і «Спартак» з обласного бюджету у поточному році не передбачається.

Після жвавої дискусії Арсен Дідур закликав учасників наради до співпраці та діалогу для того, щоб вирішити спірні проблемні питання фінансового характеру. За словами керівника, дане питання доопрацьовуватиметься та повторно розглядатиметься найближчим часом.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини