Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:52:27

Чемпіонат Чернігівської області з баскетболу іде на новорічну перерву, зігравши чотири тури

30.12.2016   11:39Агенцiя

В обласному баскетбольному Чемпіонаті сезон 2016-2017 років зіграв чотири тури і взяв новорічну перерву. В 2017 році заплановано ще п`ять турів регулярного чемпіонату, а далі четвірка кращих команд розіграшу позмагаються за перемогу у стадії плей-офф.

Третій тур відкрився великим ігровим днем 4 грудня, в якому було зіграно цілих три матчі у спортзалі обласної КДЮСШ. В стартовій грі туру єдина нечернігівська команда "НДУ-Ніжин" не без боротьби переграла "Варяги-2" - 76:62. У переможених одразу чотири гравці набрали двозначну кількість очок: Ігор Пінчук - 18, Денис Шамаєв - 16, Андрій Богатирьов - 14, Дмитро Трегубов - 10. У складі ніжинців 20 та 19 очок записали на свій рахунок відповідно Юрій Багмут та Андрій Савченко.

У принциповому матчі між "ОКДЮСШ" та командою "Октябрьский Молот" нелегку перемогу святкували господарі залу спортшколи - 78:69. В їхньоиму складі Олексій Рушаков "накидав" 29 очок. Серед "молотобійців" найрезультативнішими стали Денис Демещук (17 очок), Станіслав Терлецький (16) та Андрій Денисенко (15).

В наступному матчі "Варяги" спокійно розібралися з БК "Север" - 79:43. У них Віталій Логвін набрав 30 очок, Олег Овчаренко - 21. Дмитро Якимець у "сіверян" відмітився 14 пунктами.

Остання гра туру, в якій 7 грудня у спортзалі ЧНТУ зустрічалися його господарі та команда "Октябрьский Молот-2", подарувала глядачам справжню напругу та видовище. Після половини матчу гості були впевнено попереду аж на 19 очок - 29:10, але гравці "ЧНТУ" зуміли переломити хід гри і наздогнати опонентів. Для виявлення переможця знадобилося аж дві додаткові п`ятихвилинки! За їх підсумком, перемогу здобула команда "ЧНТУ" - 55:51. 20 та 18 очок у переможців набрали Дмитро Шапко та Олексій Любченко. 13 очок і рекордні на той момент 20 підбирань записав до свого доробку "молотовець" Олег Шенько.

Символічна збірна третього туру така: кращий гравець туру Олексій Рушаков (ОКДЮСШ), Юрій Багмут та Сергій Палівода (обидва - НДУ-Ніжин), Віталій Логвін та Олег Овчаренко (обидва - Варяги).

Четвертий тур розпочався 18 грудня з гри у Ніжині, куди у гості до "НДУ-Ніжин" завітав "Октябрьский Молот". Вирішальною у грі стала третя чверть, яку ніжинці виграли з рахунком 29:9 і здобули загальну перемогу 76:54. У господарів 25 очок - на рахунку Сергія Паліводи, 16 - у Владислава Топчія. Серед "молотобойців" 13 та 12 очок набрали Юрій Паршуков та Станіслав Терлецький.

У той же день у Чернігові в напруженій боротьбі "Варяги-2" переграли "ЧНТУ" з рахунком 70:65. У "варягів" 17 очок і новий рекорд сезону з підбирань - 21 - здобув Дмитро Трегубов. По 15 пунктів набрали Денис Шамаєв і Ярослав Проскурняк. У складі "ЧНТУ" 22 очки на рахунку Олександра Пухова.

19 грудня лідер сезону "Десна", завдяки розгромній останній чверті (28:4), зуміла без проблем перемогти "Октябрьский Молот-2" - 77:45. Шість з семи "деснянців", що виходили на майданчик, мають на своєму рахунку двозначну кількість очок. У складі "Молота" 17 очок набрав Ілля Плевако.

Завершився тур і 2016 рік грою 25 грудня, в якій зійшлися принципові суперники за місце у четвірці кращих. В напруженій боротьбі "Варяги" перемогли "ОКДЮСШ" з рахунком 75:72. У переможців 27 очок набрав Олег Овчаренко, ще троє гравців набрали більше десяти очок. У переможених 23 очки - на рахунку Олександра Хоменка, 22 - у Дениса Заворотного, який завершив гру влучанням зі своєї половини майданчику.

Символічна збірна четвертого туру: кращий гравець туру Сергій Палівода (НДУ-Ніжин), Юрій Багмут (НДУ-Ніжин), Денис Солодовников (Десна), Олег Овчаренко (Варяги), Дмитро Трегубов (Варяги-2).

Після чотирьох турів без поразок іде "Десна", яка має на своєму рахунку три перемоги. По три перемоги і одній поразці мають одразу три команди: "НДУ-Ніжин", "ОКДЮСШ" та "Варяги". Одна перемога і три поразки - на рахунку команд "Октябрьский Молот" та "Варяги-2", одна перемога і дві поразки - БК "Север" та "ЧНТУ". Без перемог у сезоні з трьома поразками залишилась лише одна команда - "Октябрьский Молот-2".

Сезон відновить свою роботу у середині січня іграми п`ятого туру.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини