Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:49:52

Чотири гравці Десни у символічній збірній півріччя

19.12.2016   07:56Агенцiя

Авторитетний футбольний інтернет-ресурс SportArena опублікував символічну збірну Чемпіонату України серед команд першої ліги за підсумками літа і осені сезону 2016/2017 рр. принагідно відзначимо, що серед кращих гравців чемпіонату опинилися і гравці Десни – Вадим мельник, Денис Фаворов, Олександр Філіппов та Єгор Картушов.

Крім того, до топ-33 потрапив ЛеванАрвеладзе, який з 1 січня також буде гравцем чернігівського клубу.

Воротарі:
№1 – Рустам Худжамов («Іллічівець»)
№2 – Денис Сидоренко («Геліос»)
№3 – Богдан Когут («Верес»)
Праві захисники:
№1 – Денис Фаворов («Десна»)

Коментар від SportArena: ДенисФаворов в Першій лізі добре відомий універсалізмом - раніше він більше грав центрального захисника або півзахисника, але, схоже, остаточно утвердився в амплуа правого бровочника. Ще в ФК Полтава при Федорчука Денис запам'ятався ефективної грою на цій позиції, та й в Десні у Рябоконя в результаті здорово розкрився саме на правому краю захисту.

Фаворова як правого захисника відрізняє жорстка, агресивна манера. Він гарний у підключеннях до атак, ефективний при стандартах. Важливо, що Денис втримав контроль над своїм флангом навіть в матчах проти найсильніших суперників, а також при цьому відрізнявся найбільшою серед колег по амплуа націленістю на чужі ворота.

№2 – Іраклій Циколія («Нафтовик-Укрнафта»)
№3 – Олександр Насонов («Іллічівець»)
Центральні захисники:
№1 – Сергій Лобойко («Геліос»)
№2 – Сергій Борзенко («Верес»)
№3 – Олег Тарасенко («Черкаський Дніпро»)
Центральні захисники:
№1 – Сергій Вакуленко («Іллічівець»)
№2 – Роман Гончаренко («Черкаський Дніпро»)
№3 – Вадим Мельник («Десна»)

Коментар від SportArena: Один з найбільш вікових польових гравців Першої ліги видав гідне півріччя. Якби не сталося такого конфузу, як умовно домашня поразку від Колоса (0:4), Вадима навіть можна було б номінувати на більш високе місце. Але, як і належить лідеру і капітану, Мельник допоміг команді згуртуватися і пережити неприємний матч з ковалівською командою.

Десна дограла осінь переконливо і навіть претендувала на друге місце, хоча в підсумку пішла на зимівлю третьої. Ветеран - один з головних дійових осіб команди Рябоконя. Мельник хороший в грі один в один, традиційно непоступливий в силовий і верховій боротьбі. У міру необхідності може висунутися і на позицію юності - в атаку, що дає «План Б» тренерам.

Ліві захисники:
№1 – Артур Западня («Верес»)
№2 – Дмитро Ульянов («Авангард»)
№3 – Богдан Кушніренко (ФК «Полтава»)

Центральні півзахисники:
№1 – Дмитро Мишньов («Іллічівець»)
№2 – Іван Брікнер (ПФК «Суми»)
№3 – Олександр Поздеєв («Колос»)

Праві півзахисники:
№1 – Ілля Коваленко («Оболонь-Бровар»)
№2 – Денис Кожанов («Іллічівець»)
№3 – Антон Котляр («Верес»)
Атакуючі півзахисники:
№1 – ДжемальКизилатеш («Арсенал-Київ»)
№2 – Марусич Максим («Гірник-спорт»)
№3 – Евгеній Лозовий («Нафтовик-Укрнафта»)

Ліві півзахисники:
№1 – Руслан Кісіль («Іллічівець»)
№2 – Єгор Картушов («Десна»)

Найяскравіший гравець Десни, що пройшов з командою з Другої ліги в лідери Першої. Один з небагатьох, хто з тієї пори тільки прогресує - і за віком має можливість додати ще. Картушов - один з найшвидших футболістів дивізіону. Володіє відмінною лівою ногою, тому нерідко демонструє чудеса техніки і загрожує воротам. Додав в плані командної гри - зараз Єгор не тільки гравець, що несе небезпеку, але і її створює. З трьома голами і п'ятьма ассистами виявився серед кращих гравців півріччя, але однозначно може ще більше.
№3 – ЕвгенійМорозко («Колос»)
Нападники:
№1 – Руслан Степанюк («Верес»)
№2 – АдерінсолаЕсеола («Арсенал-Київ»)
№3 – Ігор Кірієнко («Гірник-спорт»)
Нападники:
№1 – Олександр Філіппов («Десна»).

Чудове придбання «сіверян» - став автором першого гола Десни в сезоні, зі стартового туру заявивши про себе як про нового лідера атак команди. Забивав досить стабільно, нерідко - в матчах з потенційними конкурентами в боротьбі за медалі. Був гарний в комбінаціях з товаришами по групі атаки, проявив себе як командний форвард. Бенефіс видав, мабуть, проти Іллічівця - забив два м'ячі своїй колишній команді, порвавши її у важкому поєдинку.
№2 – Леван Арвеладзе («Нафтовик-Укрнафта»)
№3 – Олександр Бондаренко («Колос»).

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини