Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:01:34

19-й ТУР "НАФТОВИК-УКРНАФТА" - "ДЕСНА" (Чернігів) – 2:0

14.11.2016   12:20Агенцiя

Після двох поспіль гостьових поєдинків в минулих турах «Нафтовик-Укрнафта» повернувся на рідний стадіон. В 19-му турі поточного чемпіонату наша команда зустрічалася з «Десною», яка знаходиться серед лідерів Першої ліги.

Команда Володимира Книша, зазнавши двох поспіль поразок у минулих турах, до гри з чернігівцями готувалася з великим бажанням перервати смугу невдач. Зрозуміло, що сьогоднішній суперник був не з простих, тому гра очікувалася, в будь-якому разі, дуже важкою.

Після дискваліфікацій в основний склад повернулися Циколія та Геннадій Пасіч, дещо несподівано з перших хвилин вийшов Лапін, який зайняв місце центрфорварда. Також в основу потрапив Сондей. Натомість, Юрчук, Зайчук, Войцеховський, Черній і Передистий залишилися поза основою. Передистий навіть не потрапив у заявку на цей матч, отримавши, невелике ушкодження.

Гру активніше розпочали гравці «Десни», які з перших хвилин намагалися створювати небезпеку біля воріт Данковича. Вже на 5-й хвилині гості отримали право на штрафний, але м’яч після удару Фаворова рикошетом від Пасіча вийшов на кутовий.

Наша команда відповіла на 20-й хвилині. Арвеладзе навісив до штрафної і Лапін, залишившись на самоті, головою з близької відстані пробив прямо у Махновського. Натомість, гості відповіли двома ударами від Мостового, до речі, екс-гравця «Нафтовика-Укрнафти», та Бовтрука. Але знову безрезультатно.

А вже у наступній атаці «Нафтовик-Укрнафта» відкрив рахунок. Лозовий поборовся з оборонцем «Десни» і віддав м’яч на Геннадія Пасіча, який першим дотиком підробив «круглого», а другим точно пробив у ціль повз голкіпера гостей. Так рахунок став 1:0!

Підопічні Олександра Рябоконя до завершення першого тайму мали нагоди відзначитися, але Данкович та оборона зіграли надійно.

На другий тайм команди вийшли без змін у складах. Деснянці знову пішли в атаку, намагаючись вирівняти становище, але наші гравці через деякий проміжок часу перехопили ініціативу і почали наступ на ворота Махновського.

Відмітимо, що у другому таймі розпочався сніг, який ускладнив дії футболістів на полі. Першими до мокрого газону призвичаїлися господарі, які створили безліч моментів.

Спочатку Геннадій Пасіч мав нагоду збільшувати перевагу, але надійно зіграв воротар «Десни», а ще через декілька хвилин сильно з лінії штрафної пробивав Арвеладзе – знову Махновський врятував свої ворота від голу.

На 57-й хвилині Сондей втік від оборонця, але, увійшовши до штрафного майданчика, затримався з ударом і Максименко заблокував удар від Івана. А через хвилин п'ятнадцять вже Махновський чудовим сейвом витягнув удар від Сондея.

На 76-й хвилині гості залишилися в меншості. Коберідзе недозволеним прийомом зупинив Піднебенного, за що отримав друге попередження і автоматично червону картку.

«Десна» кинула всі сили на атаку, чим відкрила зони для контратак з боку «Нафтовика-Укрнафти». Так, Волков в центрі поля помилився і Геннадій Пасіч кинув у прорив Піднебенного, якого у штрафному майданчику грубо зупинив воротар «Десни» Махновський. Арбітр без вагань вказав на 11-метрову позначку. Арвеладзе без проблем реалізував вирок. Через мить пролунав фінальний свисток.

«Нафтовик-Укрнафта» здобув важливу перемогу і повернувся на п’яте місце у турнірній таблиці. Останню гру цього року в Першій лізі наша команда проведе 19 листопада у Стрию, де поміряється силами з місцевою «Скалою». А завершить рік «Нафтовик-Укрнафта» поєдинком на Кубок України проти київського «Динамо». Зустріч заплановано на 30 листопада.

13 листопада 2016р. 14.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик» 500 глядачів, температура +1.
Судді: Микола Кривоносов (Київ), Антон Ісаєв (Запоріжжя), Заур Курбанов (Херсон).
Резервний арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).
Делегат ФФУ: Павло Брюхов (Кременчук).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Данкович, Бояринцев-к, Логінов, Білик, Циколія, Піднебенной, Лапін, Арвеладзе(Зайчук 90+4), Лозовий, Г. Пасіч(Герт 90+3),Сондей(Войцеховський 73). Запасні: Юрчук, Антюх, Черній, Власюк. В.о. головного тренера: Володимир Книш.
«ДЕСНА»: Махновський, Мельник-к, Максименко, Чорноморець(Щедраков 78), Фаворов, Коберідзе, Мостовий, Бовтрук(Мишенко 73), Картушов, Банасевич(Волков 67), Філіппов. Запасні: Шевченко, Галенков, Солдат, Акімов. Головний тренер:Олександр Рябоконь.
Голи: Г. Пасіч (29), Арвеладзе (90+3) пен.
Попередження: Бояринцев (66) – Мостовий (18), Коберідзе (39), Філіппов (76), Махновський (90+2).
Вилучення: Коберідзе (76) друге попередження.

 

http://cn.strichka.com/item/55225387

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини