Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:58:21

Філіппов і Фаворов у символічній збірній місяця, а Олександр Рябоконь - кращий тренер!

12.11.2016   10:18Агенцiя

Авторитетний ресурс Football.ua підвів підсумки останнього місяця в чемпіонаті першої ліги. В жовтні наша команда показала яскраву та, що саме головне, результативну гру, вийшовши на друге місце в турнірній таблиці.

Тому не дивно, що відразу два гравці потрапили до символічної збірної жовтня, а Олександра Рябоконя назвали кращим тренером місяця. Крім того, наш капітан Вадим Мельник виявився першим гравцем на заміну у символічній збірній жовтня!

Правый защитник – Денис Фаворов (Десна)

Фаворов начинал сезон как центральный полузащитник, но в нескольких матчах вынужденно сыграл на позиции правого защитника, и не просто сыграл, а показал, что на этой позиции он один из лучших в лиге. В октябре Фаворов играя на позиции защитника забил два мяча и отметился двумя результативными передачами. Показатель, которому могут позавидовать и атакующие полузащитники.

Центральный защитник – Сергей Борзенко (Верес)

Капитан Вереса принес важную победу своей команде, забив два мяча в ворота Ильичевца. Но самое главное, что Борзенко на отлично справился со своими прямыми обязанностями, цементирую игру своей команды в защите. Можно вспомнить и капитана Десны Вадима Мельника, который провел октябрь на высоком уровне, но вот два мяча Борзенко в ворота Ильичевца все-таки перевешивают.

Нападающий – Александр Филиппов (Десна)

Десна уже несколько лет подряд испытывала проблемы в атаке, страдая от отсутствия результативного нападающего. Но теперь, похоже, что северяне нашли нужного им игрока – Филиппов практически в каждом матче демонстрирует яркую игру, создавая моменты у ворот соперника. Девять забитых мячей в первом круге, причем четыре из них в октябре, потому неудивительно, что Филиппов попал в символическую сборную тура.

Тренер – Александр Рябоконь (Десна)

В октябре Десна стала лучшей командой первой лиги, выиграв четыре матчи из пяти. Как результат, северяне поднялись на второе место в турнирной таблице, а в последнем туре и вовсе обыграли Ильичевец. Немалая заслуга в этом главного тренера команды Александра Рябоконя. У Десны грамотный тренер, который придерживается своей линии и умеет строить игру команды под соперника. При том, что Десна команда играющая от обороны, в октябре северяне много забивали – больше двух мячей за матч. Сможет ли черниговский клуб пройти всю дистанцию в таком режиме, сказать тяжело, но в том, что Александр Рябоконь не даст команде опустится ниже заданной планки, можно не сомневаться.

Символічна збірна жовтня за посиланням http://football.ua/ukraine1league/319251-pervaja-liga-sbornaja-mesjaca-oktjabr.html#page1

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини