Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:10:26

Чернігівські спортсмени вибороли призові трофеї на чемпіонату України з шинкіокушинкай карате

03.11.2016   14:34Агенцiя

28-29 жовтня у Києві відбувся Чемпіонат України з виду бойового мистецтва шинкіокушинкай карате «Open championship shinkyokushinkai karate of Ukraine «GOLD STAR».

Понад 300 спортсменів на трьох татамі, майже з усіх областей нашої держави змагались за звання чемпіона України. Змагання були відкритими, тобто у них мали право приймати участь не лише спортсмени, котрі займаються шинкіокушинкай карате, а й представники інших видів повноконтактних бойових мистецтв.

Спортсмени змагались за олімпійською системою. Конкуренція була дуже високою, і легких поєдинків не було. Аби пройти в наступне коло змагань, необхідно було показати свою явну перевагу над супротивником, проявити себе справжнім бійцем, доклавши до цього чимало зусиль. Багато двобоїв охарактеризувалися сильним бойовим духом, витривалістю та жагою до перемоги.

Чернігівську область на цих змаганнях предстваляли п’ять спортсменів – Лозинський Остап, Шахрайчук Нікіта, Мнівець Олександр, Михайленко Єгор, Куріпко Олександр. Всі вони вихованці Чернігівської обласної федерації кіокушинкай карате, тренер – Кожинова Юлія Петрівна.

Звісно ж, наша команда повернулася додому з медалями. Перше місце серед чоловіків, у ваговій категорії до шістдесяти п’яти кілограмів, здобув Остап Лозинський. Серед юніорів чотирнадцяти-п’ятнадцяти років Єгор Михайленко виборов перше місце у ваговій категорії понад шістдесят кілограмів та Нікіта Шахрайчук здобув третє місце в цій же ваговій категорії. Серед юнаків перше місце здобув Мнівець Олександр у ваговій категорії до сорока кілограмів та Куріпко Олександр став третім у ваговій категорії сорок-сорок п’ять кілограмів.

Троє представників Чернігівської області, за результатами цього Чемпіонату, ввійшли до збірної України з шинкіокушинкай карате та вибороли право представляти нашу державу на Чемпіонаті Європи з шинкіокушинкай карате в 2017 році.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини