Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:26:17

"Десна" – "Скала" – 3:0

26.09.2016   10:17Агенцiя

У неділю, 25 вересня, стрийська «Скала» у матчі 11-го туру Чемпіонату України серед команд Першої ліги зустрічалася у Києві проти чернігівської «Десни» і зазнала розгромної поразки - 0:3.

25 вересня 2016 р. 16 год. 30 хв. м. Київ. Стадіон «Оболонь-Бровар». 17 градусів. 500 глядачів. Арбітр – Сергій Даньковський (Київ). Асистенти арбітра – Ігор Жосан та Заур Курбанов (обидва – Херсон). 4-й арбітр: Клим Заброда (Київ). Спостерігач арбітражу: Роман Гамаль (Чернівці).

«Десна»: 25. Костянтин Махновський, 27. Олександр Чорноморець, 22. Антон Братков, 21. Денис Фаворов, 13. Лука Коберідзе, 12. Єгор Картушов, 11. Вадим Бовтрук, 10. Олександр Філіппов (77. Денис Галенков, 88), 9. Олександр Волков (14. Андрій Мостовий, 82), 8. Максим Банасевич, 5. Максим Максименко.

Головний тренер – Олександр Рябоконь.

«Скала»: 1. Роман Герич, 2. Назар Стасишин, 3. Роман Подоляк 4. Валерій Бондаренко, 15. Петро Стасюк, 8. Владислав Клименко-к., 5. Тарас Максимович, 93. Назар Кміть (71. Барнор Брайт, 54), 23. Володимир Шваб, 7. Дмитро Скакун (77. Олександр Боровик, 72), 10. Віталій Рябушко (25. Ігор Бровко, 46).

Резервні гравці: 12. Олег Білик, 17. Любомир Білоус, 9. Роланд Білала, 99. Володимир Пришнівський.

Головний тренер – Василь Малик.

Голи: Максим Банасевич (28, 52), Олександр Філіппов (87).

Матч з одним із претендентів на підвищення у класі – чернігівською «Десною»  відбувався у Києві на стадіоні «Оболонь-Бровар». Через реконструкцію газону стадіону в Чернігові кілька останніх домашніх матчів «Десна» проводила в Харкові на стадіоні «Сонячний», однак перед грою зі стрийською командою чернігівці вирішили переїхати на нову арену. Ця арена виявилася фартовою для команди Олександра Білоконя, яка у підсумку здобула перемогу. Незважаючи на розгромний рахунок, ці три очки далися «Десні» непросто.

Команда Василя Малика виглядала серйозним опонентом одного із фаворитів змагань, однак нереалізація створених моментів не дозволила команді зачепитися за очки.

Однак не будемо забувати, що в «Десни» одна з найкращих ліній захисту і в 10-ти попередніх турах команда з Чернігова пропустила лише 6 голів, 4 з яких в останньому домашньому поєдинку проти команди з Ковалівки. А «Скала» підтвердила, що у них великі проблеми з реалізацією і за забитими м’ячами (у стриян їх 6), після цього туру «малиново-зелені» стали найменш результативною командою ліги.

Перше взяття воріт відбулося на 28-й хвилині. Банасевич на правому фланзі штрафного майданчика розхитав Стасюка і коли всі очікували прострільну передачу, несподівано пробив з гострого кута у ближній кут під поперечину. Другий гол був майже копією гола першого. На 52-й хвилині Філіппов наважився на дальній удар з, який Герич парирував перед собою. Першим на м'ячі опинився Банасевич і знову з гострого кута вразив ціль. Після цього номінальні господарі стали грати за результатом, віддавши ініціативу стриянам, та намагалися проводити швидкі контрвипади. І одного разу це спрацювало. Остаточну крапку у грі поставив Олександр Філіппов. Причому зробив це з другої спроби. Спочатку, на 86-й хвилині його удар прийняла себе ліва стійка, а через хвилину партнери вивели його у прорив на лівому фланзі. Нападник «Десни», який до гри був третім у списку найкращих бомбардирів Першої ліги, обвів Герича і з гострого кута поцілив у порожні ворота.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини