Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:31:25

Національний кубок шкільного футболу Євро-2012 на Чернігівщині

19.04.2012   12:59Агенцiя

20 березня 2012 року в Україні під патронатом Президента Віктора Януковича стартував Національний Кубок шкільного футболу ЄВРО-2012.

Урочисті відкриття та ігри 1-го етапу Кубку, в яких взяли участь 279 команд загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівщини, відбулися в березні в районах та містах обласного значення. Майже 5 тис. гравців виборювали право представляти свій навчальний заклад у наступних стартах.

Змагання проходили на спортивних майданчиках шкіл, стадіонах дитячо-юнацьких спортивних шкіл, кращих стадіонах районів та міст області. Всіх учасників 1-го етапу Кубку нагороджено дипломами, кубками та подарунками.

Напередодні проведення обласного етапу Кубку, в останній день березня, за участю заступника Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Бориса Жебровського, начальника управління освіти і науки облдержадміністрації, голови обласного оргкомітету Анатолія Заліського відбулось засідання з підведення підсумків 1-го та організації 2-го (обласного) етапу шкільного футболу ЄВРО-2012.

Видовищно й цікаво, за олімпійською системою, пройшли ігри обласного етапу Національного Кубку шкільного футболу, під час яких визначилися фіналісти: команди “Десна” Деснянської гімназії Козелецького району та “Юність” загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю № 12 міста Чернігів.

20 квітня 2012 року о 14.00 у місті Чернігів на стадіоні імені Юрія Гагаріна пройде фінальна гра обласного етапу національного Кубку шкільного футболу ЄВРО-2012.
Урочисте відкриття матчу відбудеться за участю голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка.

Найсильніша команда області здобуде головну нагороду – Кубок шкільного футболу ЄВРО-2012 та квитки на фінал ЄВРО-2012. Переможцям Кубку нагороду буде вручено Президентом України Віктором Януковичем та президентом УЄФА Мішелем Платіні.

Організатор турніру – управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.