Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:55:40

Борцівський килим Чернігова зустрічав юних чемпіонів

15.06.2016   16:01Агенцiя

За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області відбувся особисто-командний чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України «Юний динамівець» з вільної боротьби серед юнаків і дівчат 2000-2001 р.н.

На урочистому відкритті турніру з привітаннями виступили: заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області Ніна Лемеш та голова обласної організації ФСТ «Динамо» Вадим Романов.

У змаганнях взяли участь команди з 10 областей: Чернігівської, Вінницької, Одеської, Харківської, Закарпатської, Львівської, Миколаївської, Дніпропетровської, Запорізької, Сумської.

Загалом на килим виходили 75 учасників, з яких 65 юнаків та 10 дівчат.

За підсумками усіх сутичок у командному заліку 1 місце посіли представники Харківської області, набравши в сумі 160 очок. На другу місці п’єдесталу опинились закарпатські борці (144 очки), а на третьому – львів’яни (128 очок).



В індивідуальному турнірі тріумфаторами стали:

Дівчата:

40 кг. – Веклинець Богдана, Закарпатська

48 кг. – Логвиненко Анастасія, Харківська

52 кг. – Сочка Сільвіка, Закарпатська

57 кг. – Дзигаленко Поліна, Вінницька

62 кг. – Павлюк Аліна, Вінницька

70 кг. – Палош Гойнолка, Закарпатська



Юнаки:

35 кг. – Соколенко Олександр, Миколаївська

42 кг. – Носов Андрій, Миколаївська

47 кг. – Гайдар Олег, Харківська

53 кг. – Могильченко Євгеній, Харківська

59 кг. - Гулієв Рустам, Харківська

66 кг. – Рус Ілля, Львівська

73 кг. – Воронін Богдан, Харківська

85 кг. – Цибульняк Максим, Сумська

100 кг. – Нінець Роман, Львівська

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, дипломами, медалями, призами та олімпійськими сувенірами від організаторів турніру.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини