Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:22:10

Відбувся 17-й традиційний турнір зі стрітболу "Один на один"

30.05.2016   16:35Агенцiя

29 травня на майданчику чернігівської ЗОШ №1 міським центром "Спорт для всіх" та Чернігівською обласною федерацією баскетболу було проведено 17-й традиційний відкритий турнір міста зі стрітболу "Один на один".

В нинішньому форумі взяли участь 30 гравців. Це другий показник за найбільшою кількістю учасників в історії цих змагань. Треба зазначити, що 7 з 30 гравців зіграли у офіційний стрітбол "один на один" вперше, тож, тепер історія турнірів налічує 142 учасники.

Згідно жеребування, гравці були поділені на пари і грали на вибування, розпочавши турнір з 1/16 фіналу.

До вирішальних півфінальних ігор дісталися найдосвідченіші. Винятком став Владислав Гацко, для якого цей турнір був лише четвертим, але він і посів у підсумку четвертим. Увесь же п`єдестал посіли ті, хто хоча б раз вже перемагав у подібних турнірах. Третю сходинку, обігравши Гацка з рахунком 7:3, посів Ярослав Проскурняк, який є рекордсменом за кількістю проведених турнірів (15). Третє місце він посідає вже втретє, маючи також одне друге місце та дві перемоги.

Денис Солодовников, перегравши в півфіналі Гацка 6:3, але поступившись в фіналі 0:8, став на цей раз другим. Попередні два турніри він мав золоті показники.

Ну а переможцем турніру став Олександр Хоменко. В півфіналі він переграв Проскурняка (7:4), а у фінальній зустрічі не залишив шансів Солодовникову - 8:0. Провівши свій 12-й турнір "один на один", Хоменко лідірує за загальною кількістю ігор та перемог (53 та 41), а також став першим в історії даних змагань трикратним переможцем: два попередні титули він здобув в 2010 та 2012 роках.

Традиціно серед учасників турніру був проведений конкурс кидків з далекої відстані. Цього разу кращим серед 25-ти його учасників став Олег Овчаренко.

Дані турніри традиційно проходять два рази на рік - на початку та в завершенні вуличного баскетбольного сезону. Тож, ще один турнір "1х1" чекає на своїх учасників у вересні цього року.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини