Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:03:37

Матч "Десна" – ФК "Тернопіль" обслуговуватиме столичний арбітр

21.05.2016   09:19Агенцiя

Поєдинок 28-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги між командами «Десна» (Чернігів) та ФК «Тернопіль», який відбудеться у Чернігові в суботу, 21 травня, обслуговуватиме арбітр з Києва Олександр Павлюк.

Асистентами арбітра виступлять – Михайло Білорус (Черкаси), Дмитро Запороженко (Запоріжжя). 4-й арбітр – Ігор Сташук (Чернігів).  Делегат ФФУ – Микола Васюта (Рівне).

Шляхи ФК «Тернопіль» та арбітра з Києва Олександра Павлюка в професійному ранзі муніципального клубу пересікалися чотири рази. Першого разу це сталося 6 вересня 2014 року. Того дня муніципали зустрічалися в Кіровограді з місцевою «Зіркою» і поступилися суперникові – 1:5. У тому матчі Олександр Павлюк показав командам чотири жовті картки (дві з яких тернополянам). Вдруге ФК «Тернопіль» та Павлюк зустрілися 17 травня цього року. В Тернополі муніципали грали з чернігівською «Десною». Той матч завершився внічию – 1:1. Гості зуміли зрівняти рахунок на 6-й компенсованій до ігрового часу хвилині. А ще, арбітр знову показав чотири попередження, при чому – три в пасиві тернополян. Практично за аналогічним сценарієм проходив ще один матч, який обслуговував Павлюк. 30 серпня 2015 року ФК «Тернопіль» удома зустрічався з маріупольським «Іллічівцем» і той поєдинок завершився внічию – 1:1, при чому гості врятували внічию знову в компенсований час (на третій доданій хвилини забили рятівний гол). У тій зустрічі арбітр з Києва показав шість жовтих карток (п’ять – ФК «Тернопіль») та дві – червоні (по одній кожній з команд). Що цікаво і четвертий матч за участю ФК «Тернопіль» Павлюк обслуговував з «Іллічівцем». Сталося це зовсім недавно, 9 квітня 2016 року. Поєдинок завершився нульовою нічиєю, а арбітр показав тернополянам дві жовті картки і одного гравця, Віталія Богданова,  вилучив з поля (друге попередження).

Досьє арбітра:

Павлюк Олександр Анатолійович
Дата народження – 12 березня 1981 р.
Місце проживання – м. Київ
Зріст – 183 см
Вага – 77 кг
Освіта – вища, НПУ ім. Драгоманова
Регіональні змагання – 1997-1999 рр.
ДЮФЛ та аматори України – 1999-2004 рр.
Друга ліга – 2004-2010 рр.
Перша ліга – з 2010 року
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини