Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:11:58

Проведено фінальну частину Кубку учбової баскетбольної ліги області

25.04.2016   17:05Агенцiя

23 квітня в спортзалі обласної КДЮСШ було проведено "Фінал трьох" першого розіграшу кубку Учбової баскетбольної ліги Чернігівської області серед чоловічих команд.

В "Фіналі трьох" взяли участь команди, які на попередньому етапі зуміли обіграти своїх суперників за сумою очок двох зустрічей.

Нагадаємо ці результати:

"ЧНТУ" (Чернігів) - "Славутич" 44:39 та 67:58 (овертайм):
Команда чернігівського технологічного університету, вигравши дома лише п`ять очок, в спортзалі славутицької гімназії зустріла гідний опір, вигравши лише в додатковому часі. Доречі, за команду Славутича грав мер цього міста Юрій Фомічов.

"ОКДЮСШ" (Чернігів) - "Юрист" (Чернігів) 69:58 (овертайм) та 40:35:
Колектив обласної КДЮСШ в першій грі вдома лише в доданий час зумів вирвати перемогу. Друга гра також була напруженою, але знову було констатовано перемогу "спортшколярів".

"КДЮСШ" (Ніжин) - "ЧНПУ" (Чернігів) 47:37 та 67:74:
Вигравши в гостях десять очок, ніжинці вдома ледь не впустили перемогу в серії, але перевага всього в три очки в загальному рахунку двох ігор відкрила їм шлях до фіналу.

В першій грі фінальної частини команда ніжинської КДЮСШ з рахунком 67:47 переграла "ЧНТУ". У переможців Владислав Топчій набрав 25 очок, Сергій Півень та Максим Черненький додали по 15. У "ЧНТУ" найрезультативнішим з 11 очками став Юрій Кузькін.

В другій грі ніжинці поступилися господарям спортзалу чернігівської ОКДЮСШ - 54:59. В складі чернігівської команди Денис Заворотний набрав 20 очок, Данило Бочков додав 13. У ніжинської КДЮСШ Топчій та Черненький набрали 21 та 16 очок відповідно.

Таким чином, доля всіх місць "Фіналу трьох" вирішувалася в останній грі. І чернігівська "ОКДЮСШ", завдяки 14 очкам Олександра Хоменка, 13 Дениса Заворотного, 11 Ігоря Соломко зуміла утримати переможний для себе результат, обігравши "ЧНТУ" з рахунком 54:47. У переможених найкращим став Андрій Любченко - 17 очок.

Отже, чернігівська "ОКДЮСШ" - переможець першого розіграшу Кубку УБЛЧ! Друге місце - у ніжинської "КДЮСШ", третє - у "ЧНТУ".

П`ятірка кращих гравців турніру така: кращий гравець Денис Заворотний ("ОКДЮСШ"), Сергій Півень, Максим Черненький, Владислав Топчій (всі троє - "КДЮСШ-Ніжин") та Андрій Любченко ("ЧНТУ").

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини