Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:57:55

У Борзні проведено обласний турнір з міні-футболу серед ветеранів "Честь і Слава"

01.03.2016   11:44

Нещодавно в Борзні відбувся традиційний обласний турнір з міні-футболу серед ветеранів «Честь і Слава». За ліком - це вже 23-й турнір.

За роки неодноразово змінювався формат його проведення, але головним залишалося одне – вшанування пам`яті людей, що залишили після себе яскравий слід в спортивному житті Борзнянщини.

Цього разу вперше нагороди розіграли спортсмени-ветерани, яким уже виповнилося 50 років. Рівень турніру високий, адже в гості до Борзни завітали два досить сильні колективи із Ніжина, а представляти флагмана обласного футболу чернігівську «Десну» взагалі немає потреби.

Будемо відверті, і борзнянський «Темп-Ветеран» цієї вікової категорії, являє собою дієздатний колектив. Саме це борзнянці довели у своєму стартовому поєдинку проти ніжинського «Ветерану».

Чудова гра і прекрасний результат – 6:0. Наступна гра проти «Десни» була більш напружена. Саме деснянці і повели в рахунку, проте невдовзі Володимир Лозицький потужним ударом встановив рівновагу. Коли завершувався перший тайм своє вагоме слово сказав Володимир Стоян і рахунок став 1:2.
Другий тайм вже пройшов за переваги борзнянців, і коли до завершення гри залишалися лічені хвилини, навіть чудова гра голкіпера чернігівців Василя Подобеда не змогла завадити Віктору Анісімову встановити нічийний результат – 2:2. Заключний поєдинок проти «Благовіста» видався не таким вже захоплюючим, перевага господарів майданчика була беззаперечною – 6:2.

Доля турніру вирішувалася в заключному поєдинку турніру, в якому і сталася головна сенсація. Як не намагалися Олег Іващенко, Анатолій Бегоян, Володимир Лисенко, Сергій Антонов і інші гравці «Десни», вони все ж таки поступилася ніжинському «Ветерану» і віддали тому друге місце. «Десна» - третя. А переможцем турніру став борзнянський «Темп-Ветеран».

На параді-закритті учасники змагань та вболівальники вшанували пам»ять спортсменів, що відійшли у Вічність хвилиною мовчання, а потім отримали заслужені нагороди.

За доброю традицією після нагородження спортсмени мали можливість поспілкуватися за обіднім столом, згадати своїх друзів та яскраві моменти із свого спортивного життя.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини