Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:26:39

Відбулися військово-спортивні змагання "Ігри патріотів" серед студентів

29.02.2016   12:50

На базі Чернігівського обласного стрілецько-спортивного клубу відбулися військово-спортивні змагання «Ігри патріотів» серед студентів обласного центру.

Організаторами турніру виступили обласна організація товариства сприяння обороні України, центр тактичного навчання «Сота» та Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат.

В турнірі взяли участь команди Чернігівських педагогічного і технологічного національних університетів та команда волонтерів АТО, яка виступала поза конкурсом.

На першому етапі хлопці та дівчата визначали кращих у стрільбі зі спортивної малокаліберної гвинтівки. 

- Для стрільби по мішеням з дистанції 50 метрів учасникам надавалося три випробувальних та п’ять залікових пострілів. Враховувалися результати, як командної стрільби так і в особистому заліку, - пояснив головний суддя змагань, керівник Чернігівської обласної організації ТСОУ, учасник АТО, підполковник запасу Ігор Бизган.

За форматом змагань, крім стрільби, молоді спортсмени виявили свої здібності і у збиранні та розбиранні автомата Калашнікова, спорядженні магазина до нього, у знаннях тактико-технічних характеристик боєприпасів, наданні екстреної медичної  допомоги та евакуації поранених.

Від конкурсу до конкурсу, між учасниками змагань, точилася запекла боротьба зі зміною лідера. До фіналу команди дісталися з рівною кількістю балів, тож за рішенням суддівської колегії вони поділили між собою перше місце та отримали нагороди переможців «Ігри патріотів».

В особистому ж заліку зі стрільби найвлучнішими стали студенти команди Чернігівського технологічного національного університету Олександр Ровник, Андрій Пікуль та Владислав Малка, які настріляли 49, 47 та 46 балів  відповідно.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.