Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:39:28

В обласному Чемпіонаті з баскетболу завершилося перше коло сезону

08.02.2016   11:56Агенцiя

П`ять турів вже позаду в Чемпіонаті Чернігівської області з баскетболу серед чоловічих команд. Тобто, зіграно половину сезону.

В деяких іграх п`ятого туру виявлялися одноосібні володарі проміжних місць в турнірній таблиці. Так, 18 січня команда "Октябрьский Молот-2", перемігши "ОКДЮСШ" з рахунком 67:58, вийшла на п`яту сходинку, відтіснивши колектив обласної ДКЮСШ на останнє шосте місце.

У переможців Владислав Гацко набрав 24 очки, 14 додав Олег Шенько (+ 17 підбирань), 12 - Дмитро Фальчевский (+ 18 підбирань), 11 - Владислав Кочка. У складі ОКДЮСШ двозначну кількість очок - 22 - набрав лише Олексій Тищенко.

Команда "Десна", спокійно перегравши "ЧНТУ" у гостях з рахунком 91:36, довела свою безпрограшну серію до п`яти зустрічей. У "деснянців" 21 очко та 15 підбирань здобув Анатолій Осипенко, 16 очок і 13 підбирань додав Павло Ятченко, 15 очок - у Володимира Чехуна, 14 - у Дениса Солодовнікова, 13 очок і 17 підбирань - у Артура Квача. В складі "ЧНТУ" лише Олег Овчаренко відмітився двозначною кількістю очок - 15.

У грі за одноосібне володіння другим місцем за підсумками першого кола змагань команда "Варяги" переграла "Октябрьский Молот" з рахунком 65:52. 34 очки у переможців набрав Віталій Логвін, 12 додав Ігор Саченко. У "Молота" 14 очок та 12 підбирань на рахунку Сергія Артемова.

Саме Віталій Логвін у якості кращого гравця туру очолив п`ятірку кращих. Також в ній: Анатолій Осипенко, Артур Квач та Павло Ятченко (всі - "Десна"), Олег Шенько ("Октябрьский Молот-2").

Краща п`ятірка за підсумками першого кола така: кращий гравець - Віталій Логвін, Олександр Шуляк (обидва - "Варяги"), Володимир Чехун, Денис Солодовніков та Павло Ятченко (всі - "Десна").

Турнірне становище після 5 турів:
1. Десна (Чернігів) - 5 ігор, 5 перемог - 0 поразок, 10 турнірних очок
2. Варяги (Чернігів) - 5, 4-1, 9
3. Октябрьский Молот (Чернігів) - 5, 3-2, 8
4. ЧНТУ (Чернігів) - 5, 2-3, 7
5. Октябрьский Молот-2 (Чернігів) - 5, 1-4, 6
6. ОКДЮСШ (Чернігів) - 5, 0-5, 5
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини