Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:57:58

Дві золотих та одну срубну медалі вибороли військовослужбовці "Десни" на Чемпіонаті Чернігівської області з боксу

19.03.2012   10:58

Протягом трьох днів на базі державного підприємства “Олімпійський навчально-спортивний центр, що в Чернігові проходив чемпіонат області з боксу серед молоді та дорослих. Вперше у змагання взяли участь військовослужбовці 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

“Десну” представляли три військовослужбовці строкової служби – два представника аеромобільного підрозділу та один механізованого.

За словами тренера деснянських боксерів, начальника фізичної підготовки та спорту 354-го навчального механізованого полку капітана Владислава Суспо усі спортсмени готувалися до змагань заздалегідь.

– Щодня солдати-строковики тренувалися в боксерській залі по кілька годин, – повідомив Владислав Суспо. – Спортивні приміщення навчального центру відповідають всім вимогам, аби спортсмени могли боксувати та готуватися до чемпіонату належним чином.

Організаторами чемпіонату виступили відділ з питань фізичної культури та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівська обласна школа вищої спортивної майстерності та осередок Федерації боксу в Чернігівській області. Участь у змаганнях взяло 8 боксерських клубів області, а це понад 60 спортсменів.

Під час зважування учасників змагань суддівська колегія вирішила, що усі деснянці боксуватимуть у дорослій віковій категорії.

Відтак у вазі до 56 кілограмів золоту медаль виборов курсант навчальної аеромобільної роти Олександр Письменний. У ваговій категорії до 64 кілограмів переміг майстер спорту України курсант Олег Бережний. Срібло у ваговій категорії до 91 кілограма отримав піхотинець Олександр Черниш.

Усіх призерів організатори нагородили медалями та грамотами.
– Військові боксери справили на глядачів та організаторів велике враження, – повідомив головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії з професійного боксу по версіях IBF, WBC, EEBA Михайло Костючок. -Деснянська боксерська школа виховує не лише солдатів українського війська, а й майбутніх підкорювачів світового боксерського рингу.

Ануфрієв Віктор

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини