Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:07:23

Відбулося чергове засідання виконкому Чернігівського обласного осередку НОК України

10.10.2015   10:13Агенцiя

В залі засідань Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації відбулося чергове засідання виконкому Чернігівського обласного осередку НОК України.

На порядку денному були розглянуті питання: про роботу щодо проведення Всеукраїнських заходів на території області, про хід підготовки спортсменів області до Олімпійських та Паралімпійських ігор, про хід роботи щодо відзначення 25 – річчя НОК України, про роботу комісії обласного осередку: «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» та про комісії по зв'язках із суб’єктами олімпійського руху та осередками НОК України.

На засідання Виконкому був запрошений срібний призер ХІ зимових Паралімпійських ігор в Сочі, срібний призер Кубку світу серед спортсменів з вадами ОРА і зору 2015 року у м. Сурнадал (Норвегія) у лижній естафеті Ігор Рептюх, якому була вручена одноразова грошова винагорода згідно Договору про співпрацю з ПАТ "САН ІнБев Україна" № 13.05/15.

За результатами роботи Виконкому були прийняті важливі рішення: про роботу обласного осередку по підготовці спортсменів області до Олімпійських та Паралімпійських ігор, про продовження проведення Всеукраїнських заходів на території області, про перспективи розвитку олімпійських видів спорту в області, про урочисте святкування 25 – річчя НОК України, про проведення спортивних заходів до ювілейної дати НОК України.

Також було винесене рішення на наступне засідання Виконкому обласного осередку НОК України винести питання: Визначення пріоритетності олімпійських видів спорту, розроблення стратегії розвитку олімпійських видів спорту в області та надання пропозицій в облдержадміністрацію, обласну раду та міські ради; федераціям з олімпійських видів спорту, обласним організаціям ФСТ "Колос", "Україна", "Спартак", "Динамо", регіональному центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" розробити перспективні плани розвитку олімпійських видів спорту; комісії провести відповідну роботу по підписанню Договорів про співпрацю між обласним осередком НОК України та суб’єктами олімпійського руху в області.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.