Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:12:19

Відбувся "Відкритий урок футболу"

26.09.2015   20:39

У вересні 2015 року в Україні стартував новий сезон національного проекту "Відкриті уроки футболу", який включає в себе ігри, уроки, змагання, конкурси та різноманітні форми заходів за принципом "футбол для всіх".

Соціальний проект «Відкриті уроки футболу» з розвитку шкільного футболу на 2015 рік реалізується відповідно до договору про взаємодію між Міністерством освіти і науки України та Федерацією футболу України з розвитку шкільного футболу в загальноосвітніх навчальних закладах України у 2013-2016 роках та на виконання плану спільних заходів Федерації футболу України, Комітету з фізичного виховання та спорту та Інституту модернізації змісту освіти МОН України.

Проект здійснюється у співпраці з Федерацією футболу України та департаментом у справах дітей Міністерства внутрішніх справ України і використовує позитивну футбольну атмосферу, як виховний інструмент для фізичного розвитку дітей, превенції дитячих конфліктів і дитячої злочинності, виховання патріотизму та цінностей здорового способу життя.

24 вересня на центральній спортивній арені міста Чернігова – стадіоні імені Ю.О.Гагаріна відбувся соціальний фестиваль масового футболу та здорового способу життя «Відкриті уроки футболу».

У заході взяли участь майже 200 хлопчиків та дівчаток з Чернігова та Ніжина.

Вони виконували завдання на футбольному полі стадіону, яке було розбите на 12 секторів. За кожним сектором був закріплений відповідальні тренери, які ділилися з дітьми секретами футболу, знайомили з вправами, які допомагають розвинути влучність, швидкість та витривалість. Діти з радістю брали участь у конкурсах, іграх та виконували різні вправи за командами своїх наставників.

Варто зауважити, що весь необхідний для проведення заходу інвентар було надано Федерацією футболу України. У подарунок від ФФУ учасники отримали футболки, кепки, комплекти м’ячів, інший необхідний для занять футболом інвентар.

Також на фестивалі привітали футбольну команду Ніжинської загальноосвітньої школи № 9, яка цього року стала бронзовим призером фінал Всеукраїнських змагань з футболу на призи Клубу «Шкіряний м’яч» - кубок «Coca-Cola» в старшій віковій групі серед юнаків 2001 року народження.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.