Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:54:28

Чернігівські гімнастки – серед найкращих

07.09.2015   11:34Агенцiя

В місті Києві проходив відкритий чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з художньої гімнастики. В столицю України з’їхались понад 300 гімнасток зі всієї країни, серед них найсильніші команди – міст Дніпропетровська, Львова, Харкова, Києва, Одеси.

Чернігівську область представляла команда ДЮСШ «Чернігів» під керівництвом головного тренера Юлії Бориско, які тренуються на базі ЗОШ № 19.  Юні грації успішно розпочали новий сезон і показали дуже гарний результат – вибороли 14 медалей.

Абсолютними чемпіонками змагань за програмою ІІ розряду у групових вправах стали: Бондарева Альона, Байдаленко Аліна, Ефименко Ліза, Ламашевська Дарина, Шарак Вікторія та Щербакова Дарья. Гімнастки були нагороджені золотими медалями ФСТ «Україна» і тренери команди  – Бориско Юлія та Алексеєва Катерина нагороджені грамотами.

 У індивідуальній  програмі гімнастки ДЮСШ  «Чернігів»   вибороли  4 бронзові медалі в особистій першості.
За програмою І дорослого розряду нагороду отримала Деревенська Діана. Серед кандидатів у майстри спорту своєю майстерністю та емоційністю виділилася Ревун Анастасія, яка також привезла додому бронзову медаль.
Серед найдосвідчених гімнасток за програмою майстрів спорту нашу область представляли Спешилова Діана та Петроченко Марина - кандидат в збірну України. В цій категорії була найтяжча боротьба, оскільки змагались одні з найкращих гімнасток України. У загальному заліку Діана стала шостою,  а Марина змогла вибороти 2 бронзові медалі у вправах з обручем та м’ячем.

Наймолодші учасниці - дівчата 2007-2008 року народження, які виступали за програмою ІІІ дорослого розряду, змагалися у групових вправах. Юні спортсменки, у складі Долеско Анни, Купчик Анни, Корсун Софії, Часник Софіїї та Мукомели Ксенії  зайняли третє місце, підкоривши суддів своєю цікавою композицією. Тренер постановник - Юлія Дубіна.

Вітаємо дівчат та тренерів ДЮСШ «Чернігів» з вдалими виступами та бажаємо їм нових перемог на майбутніх стартах.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини